Kocasinan’da mini dünya kupası 2.tur maç heyecanı

Güncelleme Tarihi:

Kocasinan’da mini dünya kupası 2.tur maç heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2017 11:25

Kocasinan’da mini dünya kupası 2.tur maç heyecanı

Haberin Devamı

KAYSERİ,(DHA) - KOCASİNAN Belediyesi öncülüğünde gerçekleştirilen   1.Mini Dünya Kupası 2. Tur maçları için eşleştirmeler Kocasinan Belediyesi seminer salonunda yapıldı. 27 ülkeden 28 takımın mücadele ettiği turnuvada bir üst tura yükselen takımlar arasında fikstür çekildi.

Programda konuşma yapan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, belediye olarak spora büyük önem verdiklerini vurgulayarak “Kayserimize değişik ülkelerden gelip misafir olan öğrencilerimiz arasında kardeşlik ve dostluğun pekiştirilmesine katkı sunuyoruz. 27 ülkenin katıldığı turnuva sonucunda dostluk kazanacak. Sporun çatısı altında kardeşlik ve dostluğu pekiştirmeyi hedefliyoruz. Bu kapsamda ilçede bulunan lise ve ilköğretim okulları arasında da bir turnuva düzenleyeceğiz. Bu yıl ilkini yaptırımız 1.Mini Dünya Kupası’nın önümüzdeki yıllarda daha büyük organizasyona dönüşeceğini ümit ediyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan takımı adına ilk kura çekimini yaptı. Ardından takım kaptanları fikstürleri çekti.

1.Mini Dünya Kupası’nda 2.turda oynanacak maçlar şöyle; “Çad-Gambiya, Türkiye- Etiyopya, Cezayir- Tayland, Fil Dişi- Uganda, Kocasinan-Gana, Kırgızistan- Cibuti, Somali-Kazakistan, Gine- Türkmenistan” 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!