Kocasinan’da biyolojik göletli yaşam alanı

Güncelleme Tarihi:

Kocasinan’da biyolojik göletli yaşam alanı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2018 13:16

Kocasinan’da biyolojik göletli yaşam alanı

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ’nin Kocasinan ilçesinde belediye, içinde biyolojik göletin de bulunduğu yeni bir sosyal yaşam alanı inşa ediyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Yeni yaşam alanı, Kocasinan’a renk katacak” dedi.

İstasyon Mahallesinde 4 bin metrekare alana inşa edilen sosyal yaşam alanında biyolojik göletin yanında, oturma terasları, sporseverler için yürüyüş yolu, çocuklar için oyun alanı, yetişkinler için dinlenebilecekleri pergolalar, banklar ve kameriyeler yer alacak. Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, inşaat çalışmaları devam eden yaşam alanında inceleme yaptı. Başkan Çolakbayrakdar, belediye olarak birçok alanda yeni ve farklı projeler ürettiklerini söyledi. Bu kapsamda yaşam alanlarına önem verdiklerini ifade eden Başkan Çolakbayrakdar, şöyle konuştu:
“Burası daha önce hemşerilerime hizmet vermiş olan nikah salonu binamızın olduğu yer. Bundan sonra artık yeni bir yaşam alanı olarak vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlayacak ve Kayserimiz de bir ilk olacak. Biyolojik göleti bulunan bir yaşam alanını ilçemize kazandırmış olacağız. Yeni yaşam alanı, Kocasinan’a renk katacak ve yeni bir alanda hemşerilerimiz keyifli vakit geçirecekler. Burası 7’den 70’e herkesin kendilerine ait bir şeyler bulabileceği mekan olarak hizmet verecek. İnşallah en kısa zamanda tamamlayıp hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bütün gayretimiz, hemşehrilerimize daha mutlu, daha huzurlu olabilecekleri bir ortam hazırlamak ve daha çevreci yaklaşımlarla onlara hizmet edebilmektir.”
FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!