Kocasinan Akademi Tiyatro Kulübü'nün eğitimleri devam ediyor

Güncelleme Tarihi:

Kocasinan Akademi Tiyatro Kulübünün eğitimleri devam ediyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2017 15:11

Kocasinan Akademi Tiyatro Kulübü'nün eğitimleri devam ediyor

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA)- KOCASİNAN Belediyesi tarafından kurulan Kocasinan Akademi Tiyatro Kulübü’nün yaz dönemi tiyatro eğitimleri devam ediyor.
Kocasinan Belediyesi, 8-11 ve 12-15 yaş aralığındaki çocuk ve gençlere, semt konaklarında tiyatro eğitimi veriyor. Eğitim içeriğinde ses ve diksiyon, sahne eğitimi ve serbest oyunlar yer alıyor.  Kursiyerler, doğaçlama, oyunculuk, ses ve beden kategorisinde; Yönetmen Sami Ekici karşısında yeteneklerini sergiliyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan’ı kültür ve sanat ilçesi haline dönüştürdüklerini vurgulayarak, şöyle dedi:
“Tiyatro da ‘Sinan ve Sinem’ karakteriyle vatan sevgisi, millet ve bayrak bilincini,  geleceğin teminatı olan çocuklara ve gençlere aktarıyoruz. Tiyatro kulübünde kursiyerler, yaz dönemini tiyatro eğitimi alarak geçiriyor. Böylelikle eğitimler sayesinde çocukların ve gençlerin, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlıyoruz. Emek harcayan tiyatro kulübü ekibimize teşekkür ediyorum. Kulübümüz ile Kocasinan’ın sosyal ve kültürel hayatına zenginlik katmaya devam edeceğiz.”
Tiyatro eğitimi; 12-15 yaş aralığındaki gençler için pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe günü 14.00-17.00, Yeni Mahalle Semt Konağı’nda,  8-11 yaş aralığındaki çocuklar için ise, 09.00-12.00  satleri arasında Salı günü Kayabaşı, Çarşamba Günü Mimarsinan, Perşembe Günü Mevlana, Cuma Ziya Gökalp ve Cumartesi günü ise Yeni Mahalle Semt Konağı’nda  yapılıyor.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!