Kocasinan Akademi sergisi açıldı

Güncelleme Tarihi:

Kocasinan Akademi sergisi açıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2018 17:26

Kocasinan Akademi sergisi açıldı

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA)- KOCASİNAN Akademi’nin İldem Park Alışveriş Merkezi’nde açmış olduğu sergi, bölge sakinlerinin beğenisini kazandı. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a ise, kursiyerler tarafından zeytin dalı tablosu hediye edildi.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, el emeği göz nuru ürünler hakkında eğitmenlerden bilgi aldı. Başkan Çolakbayrakdar’a kursiyerler tarafından Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’ de sürdürdüğü operasyona ismini veren zeytin dalı tablosu hediye edildi. Başkan Çolakbayrakdar, “Mehmetçiğimiz en kısa zamanda yurtlarına sağ salim dönmeleri için dua ediyoruz. Rabbim Türk ordumuzu muzaffer eylesin. Vatan savunması için sınır ötesinde terör devleti kurmak isteyenlere karşı Mehmetçiğimiz Zeytin Dalı Operasyonunu gerçekleştiriyor. Bu operasyona ellerinden geldiğince desteğini gösteren kursiyerlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kocasinan Akademi’nin her geçen gün büyüdüğünü vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, “Hanım kardeşlerimiz kısa sürede neler yapabileceklerini gösterdikleri el emeği göz nuru eserleri sergileniyor. Yeterli mekan olmadığından ürünlerin bir kısmı sergileniyor. Önümüzdeki günlerde daha büyük mekanda Kocasinan Akademi kursiyerlerin yapmış olduğu ürünler sergilenecek. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

 

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!