Kocasinan akademi ile 11 ayda 42 kilo verdi

Güncelleme Tarihi:

Kocasinan akademi ile 11 ayda 42 kilo verdi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2018 13:54

Kocasinan akademi ile 11 ayda 42 kilo verdi

Haberin Devamı

KAYSERİ,(DHA)- KOCASINAN Belediyesi bünyesinde hizmet veren Kocasinan Akademi'de vatandaşlara meslek edindirme kursların yanında diyet konusundan da hizmet veriliyor. Akademi'nin diyet bölümüne başvuran Şükran Andınç ,11 ayda 42 kilo verdi.

Kocasinan Belediyesi’nin akademilerde vermiş olduğu diyetisyen danışmanlık hizmeti ile ilgili açıklama yapan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, daha sağlıklı ve daha mutlu bireylerin artmasını hedeflediklerini belirterek, “En büyük gayemiz; daha sağlıklı ve daha bilinçli toplumlar oluşturmaktır. Bu kapsamda Kocasinan Belediyesi olarak daha kaliteli ve daha sağlıklı bir yaşam için Kocasinan Akademi tesislerimizde değerli hemşehrilerimize diyetisyen hizmeti sunuyoruz. Toplum sağlığına büyük önem vererek, bu hizmetleri yerine getirme konusunda her zaman destek olmaya devam edeceğiz. Kocasinan ailesi olarak ‘Herkes için sağlık’ diyoruz” ifadelerini kullandı.

Kocasinan bölgesinde oturan ev hanımı Şükran Andınç, Kocasinan Belediyesi Yakut Akademi Tesisi diyetisyenine aşırı kilo nedeniyle başvurdu. 11 ay önce diyetisyen eğitmeni kontrolünde diyete başlayan 40 yaşındaki Şükran Andınç, tam 42 kilo vererek, 112 kilodan 70 kiloya düştü.

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!