Kocasinan Akademi çalışmalarını sürdürüyor

Güncelleme Tarihi:

Kocasinan Akademi çalışmalarını sürdürüyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2017 15:34

Kocasinan Akademi çalışmalarını sürdürüyor

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ'nin merkez Kocasinan Belediyesi, hayata geçirdiği Kocasinan Akademi ile vatandaşlara hizmet ulaştırmaya devam ediyor.
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Kurduğumuz Kocasinan Akademi birimimizle eğitim, sosyal, kültür, sanat, spor gibi hayatın her alanında vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Birimimizle sunduğumuz meslek edindirme kurslarımızla eğitim alamamış ya da yeni bir meslek dalında kendini geliştirmek isteyen vatandaşlarımızın, kendilerine uygun bir alanda eğitim almalarını sağlıyoruz. Gençlerimizi yetenek ve ilgi alanlarına yönlendirerek sosyal yaşama hazırlıyor, işsizliğe alternatif çözümler üretiyoruz. Böylelikle vatandaşlarımız öğrendikleriyle aile bütçesine, ülkemize ve Kayseri ekonomisine katkı sağlıyor” diye konuştu.
Akademi tesisi kurulmayan mahallelerde semt konaklarıyla hizmet verdiklerinin altını çizen Başkan Çolakbayrakdar, “Semt konaklarımız ise eğitim faaliyetlerinin yanı sıra mahalle sakinlerinin düğün ve nişan gibi önemli günlerinde kullanmanın yanı sıra günlük olarak sohbet edebilecekleri mekanlar var. Merkez mahallelerde daha büyük tesisler yaparken kırsaldaki mahallelerimize de semt konağı tarzı yapılar yapıyoruz” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!