Koçarlı'da çöp toplama araçları hizmete girdi

Güncelleme Tarihi:

Koçarlıda çöp toplama araçları hizmete girdi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2016 15:16

- Koçarlı Belediyesi'ne yeni alınan çöp toplama araçlarının hizmete başladı- Belediye Başkanı Öztürk, çöp toplama aracının direksiyonuna geçip, personelle birlikte çöp topladı

Haberin Devamı

AYDIN (AA) - Koçarlı Belediyesi'ne yeni alınan çöp toplama araçlarının hizmet vermeye başladı. Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, çöp toplama aracının direksiyonuna geçip, personelle birlikte çöp topladı.

Belediye Başkanı Öztürk, çöp toplama araçlarının hizmete girmesi nedeniyle düzenlenen etkinlikte yaptığı açıklamada, 52 mahallesi bulunan ilçenin çöplerinin toplanmasının mevcut eski araçla yapmakta zorluk yaşadıklarını, İller Bankası desteğiyle 270 bin lira yeni 2 çöp toplama aracı aldıklarını bildirdi.

Yeni araçları belediyeye kazandırmaktan mutlu olduğunu belirten Öztürk, "Biz gitsek bile belediyemiz her zaman burada kalacak ve alınan bu çöp toplama araçları da hizmet vermeye devam edecektir. İlçede bugün kurulan semt pazarının kalkmasıyla yoğun bir çöp yığını oluşuyor. Ben de ilk günde direksiyon başına geçerek temiz bir Koçarlı için personelimle birlikte çöp toplamaya çıkıyorum” dedi.

Haberin Devamı

Öztürk, alınan çöp toplama araçlarından birinin direksiyonu başına geçip personelle birlikte çöp toplamaya çıktı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!