Koçarlı’da Deke 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı İlk Toplantısını Yaptı

Güncelleme Tarihi:

Koçarlı’da Deke 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı İlk Toplantısını Yaptı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2015 08:23

DEKE İLK TOPLANTISINI YAPTI

Koçarlı Düşünce Eylem ve Koordinasyon Ekibi (DEKE) 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı ilk toplantısını İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirdi.
Sabah saatlerinde başlayarak gün boyu süren toplantıda bu yıl yapılacak olan etkinlikler görüşüldü. Yapılan toplantıda kazanım değerlendirme çalışmaları, öğrenciler arası bilgi yarışması, koşu yarışları, Koçarlı Okuyor Projesi, ilçede yapılacak tiyatro etkinlikleri, bilim şenliği, temel eğitim çalışmaları, sanat eserleri sergisi, eskiden oynanan oyuncaklar sergisi, resim ve fotoğraf yarışmaları ve diğer çalışmalar ele alındı.
Koçarlı Kaymakamlığı bünyesinde 2014 yılında oluşturulan ekip ilçede sosyal, kültürel, sportif ve eğitsel faaliyetlerle ilgili planlamalar yapıyor. Belirlenen konu ile ilgili düşünce, görüş ve öneriler üyeler tarafından dile getiriliyor. Katılımcı demokratik bir sürecin sonunda kararlar alınıyor. Çalışmalarını İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Osman Arıkoğlu başkanlığında yürüten DEKE toplantısına: MKK Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Ayhan Özel, Koçarlı İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Halil Hulusi Ertuğrul, Atatürk İlkokulu Müdürü Murat Demiroğlu, Koçarlı Öğretmenevi Müdürü Mehmet Sayın, Bıyıklı İlkokulu Müdürü Ünal Adak , Satılar Şehit Er Mustafa Aydın İlkokulu Müdürü Mehmet Orhan, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali Galip İvren, Mersinbeleni Ortaokulu Müdürü Ali Kırcan, Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Turgay Arslan, Dedeköy İlkokulu Müdürü Ender Korkmaz, MKK Çok Programlı Anadolu Lisesi Rehber Öğretmeni Zafer Gün, Haydarlı İlkokulu Müdür Yetkili Öğretmeni Fikret Kalkan, MKK Çok Programlı Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Tolga Çizmeci katıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!