Kocamaz'dan SMS açıklaması: Oyuna gelmeyeceğiz

Güncelleme Tarihi:

Kocamazdan SMS açıklaması: Oyuna gelmeyeceğiz
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2018 13:52

Kocamaz'dan SMS açıklaması: Oyuna gelmeyeceğiz

Haberin Devamı

Adnan AÇIKGÖZ/ MERSİN, (DHA) - MERSİN Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, MERSİN153 mahreci ile gönderilen terör örgütü propagandası içerikli mesajlara ilişkin, "Seçim sathına girdik ve 15 Temmuz'dan sonra yaşadıklarımızı biliyoruz. Tarsus'ta üzerimize kurulan kumpasları biliyoruz. Biz uyanık olacağız, oyuna gelmeyeceğiz" dedi.
Belediye meclis toplantısında açıklamalarda bulunan Burhanettin Kocamaz, 2 milyon 567 bin kişiye ulaşan mesajla ilgili polis tahkikatının sürdüğünü söyledi. Yaşanan olayın ardından ülke genelindeki kişilerin belediyeyi aradığını dile getiren Kocamaz, "Vatandaş kendi adına da endişeleniyor. Bir 15 Temmuz hadisesi yaşamışız. Yaşananlardan dolayı vatandaş sanki kendisinin de bu örgütün bir elemanıymış gibi kendisine mesaj gönderilmiş olmasından endişe ediyor. Ancak şu anda olaya polis el koymuş durumda. İnşallah en kısa sürede ilgililer, bu işle alakası olanlar yakalanır" diye konuştu.
Olayın bilgisayar korsanları tarafından yapıldığının saptandığını kaydeden Kocamaz, "Seçim sathına girdik ve 15 Temmuzdan sonra yaşadıklarımızı biliyoruz. 2011 yılında aynı kriptolar tarafından Tarsus’ta üzerimize kurulan kumpasları biliyoruz. Biz uyanık olacağız, oyuna gelmeyeceğiz, sakin davranacağız ve yolumuza Allah’ın izniyle aynı şevk ve heyecanla devam edeceğiz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!