Kocamaz, Tarsus'ta muhtarlarla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Kocamaz, Tarsusta muhtarlarla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2016 16:47

Kocamaz, Tarsus'ta muhtarlarla buluştu

Haberin Devamı

MERSİN Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Tarsus’ta düzenlenen yemeğe katıldı. 
Tarsus ve Çamlıyayla muhtarları ile bir araya gelen Başkan Kocamaz, daha önce uzun süre belediye başkanlığı yaptığı Tarsus'la ilgili değerlendirmelerde bulundu. Başkan Kocamaz "20 yıl Tarsus’ta hiçbir mahalle ayrımı yapmadan, birleştirme arzusunda olduk. Amacımız herkesi ortak bir paydada buluşturmak oldu. 20 yıl sizlerle beraber bu kente hizmet ettik. Şu anda da Mersin’in geneline hizmet vermeye çalışıyoruz" dedi.
MUHTARLARA TELEFON
Yemeğe katılan Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can da 179 mahalle muhtarına telefon armağan edeceğini söyledi. Can, verilecek telefonlar muhtarların belediye daiare amirleri ve kendisiyle ücretsiz görüşebileceğini kaydetti.
VAKIFA YARDIM
Daha sonra, Tarsus Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Naci Güllü, Nusaybin’de şehit olan Jandarma Yüzbaşı Halil Özdemir’in babası Fakılar Mahalle Muhtarı Necip Özdemir ve Cumayakası Mahalle Muhtarı Ahmet Yılmaz, Türkiye Şehit Aileleri ve Gazileri Vakfı’na plaket bedeli karşılığı yapılan bağışın makbuzunu Başkan Burhanettin Kocamaz’a verdi.

MERSİN, (DHA)
FOTOĞRAF
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!