Kocamaz, hizmet tanıtım turuna Gülnar'da son verdi

Güncelleme Tarihi:

Kocamaz, hizmet tanıtım turuna Gülnarda son verdi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2018 12:42

Kocamaz, hizmet tanıtım turuna Gülnar'da son verdi

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) - MERSİN Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 4'üncü Hizmet Yılı Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı turunu Gülnar ilçesinde sonlandırdı.
Kentin doğusundan batısına yaptığı hizmetleri anlatmak için Gülnar ilçesine giden Kocamaz, araç konvoyu ile karşıladı. Mersin genelinde verilen hizmetlerin yer aldığı tanıtım filmi ve Gülnar'a özel tanıtım filminin ardından konuşan Kocamaz, coşkulu kalabalık ve araç konvoyu için Gülnarlılara teşekkür etti.
Büyükşehir'in 4 yıldır süren hizmet atağının Gülnar'ı da kapladığını ifade eden Kocamaz, "Cumhuriyet tarihinde görülmeyen hizmetler 4 yıl içerisinde gerçekleşti. Problem sadece yol su değil. Vatandaşımızın üretim yaptığı bölgelerde kullanma suyu yoktu. Göreve geldiğimiz günden itibaren dağıttığımız su boruları sayesinde vatandaşımızın ürünü ve ürün kalitesi arttı. Gülnarlı çiftçilerimizin yetiştirdikleri elmalar, yaptığımız soğuk hava depolarında daha önce satıldığı fiyatın 10 katına satılacak noktaya geldi. İhtiyaçlar çok ama bunları yerine getirmek bizim boynumuzun borcu. En geç 2 yıl içerisinde Gülnar'a yıllardır özlemini çektiği içme suyu gelmiş olacak ve Gülnar'ın 100 yıllık ihtiyacını karşılamış olacak. Bugün yaptığımız otogar Gülnar’ın 100 yıllık hizmetini karşılayacak" dedi.
Konuşmaların ardından Dosteli Market, Eğitim Merkezi, Halifeler Mahallesi İçme suyu Terfi ve Şebeke Hattı ile Trafo ve E.N.H Yapım İşi, Üçoluk Mahallesi İçme suyu Terfi Hattı Yapımı açılışını ve Teknik Hizmetler Yerleşkesinin Temel Atma töreni gerçekleştirildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!