"Kocaman'ın en önemli özelliği eşitlikçi yapısı"

Güncelleme Tarihi:

Kocamanın en önemli özelliği eşitlikçi yapısı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2016 11:26

- Torku Konyaspor'un Sırp defans oyuncusu Vukovic:- "Bizim en önemli özelliklerimizden biri takımda bir futbolcunun diğer futbolcuya üstünlüğünün olmaması"- "Ligi ilk 4 içerisinde bitirerek, Avrupa kupalarında yer almak istiyoruz. Bunu başaracak güce sahibiz"- "İnşallah Gomez bizim maçımızda da oynar. Alman golcüden çekinmiyorum"

Haberin Devamı

KONYA (AA) - MUHAMMED BOZTEPE - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Torku Konyaspor'un Sırp defans oyuncusu Jagos Vukovic, Aykut Kocaman'ın en önemli özelliğinin takımda eşitliği sağlaması olduğunu söyledi.

Torku Konyaspor'un ligdeki durumunu AA muhabirine değerlendiren Vukovic, takımının 37 puanla 4. sırada olduğunu hatırlattı.

Antrenmanlarda iyi çalıştıklarını, buna bağlı olarak maçlarda da iyi efor sarf ettiklerini belirten Vukovic, takım olarak çok iyi oynadıklarını belirtti.

Vukovic, takım olmalarındaki temel etkenin teknik direktörleri Aykut Kocaman olduğunu vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Aykut Kocaman geldikten sonra, önceki antrenöre göre değişiklikler yaptı. Bu dokunuşuyla beraber başarıyı yakaladık. Bizim en önemli özelliklerimizden biri takımda bir futbolcunun diğer futbolcuya üstünlüğünün olmaması. Bence Aykut hocanın en önemli özelliği takımda eşitliği sağlaması. Tüm takım arkadaşlarım aynı duygu ve dava için savaşıyor. Takımdaki bu birliktelik de başarının mimarı oluyor."


Haberin Devamı

- "Avrupa kupalarında yer almak istiyoruz"

Şu anda ligde üst sıralarda yer aldıklarını anımsatan Vukovic, sezon başında bu kadar başarılı olacaklarını tahmin etmediklerini kaydetti.

Vukovic, ortaya koydukları oyun tarzıyla üst sıralarda kalıcı olacaklarına inandıklarını belirterek, "Sıralamada ilk 4 içerisinde bitirerek, Avrupa kupalarında yer almak istiyoruz. Bunu başaracak güce sahibiz" dedi.


- "İnşallah Gomez oynar"

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında 3 Mart Perşembe günü Beşiktaş ile karşılaşacaklarını hatırlatan Vukovic, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Beşiktaş maçı çok önemli. Taraftarımızın desteğini arkamızda görmek istiyoruz. Final yolunda onların desteği çok önemli. Beşiktaş maçını geçmemiz durumunda finale bir adım daha yaklaşmış olacağız. İnşallah final oynar ve kupayı Konya'ya getiririz. İstanbul ekibinin önemli silahları var. Gol yollarındaki en etkili oyuncusu Mario Gomez. İnşallah Gomez bizim maçımızda da oynar. Alman golcüden çekinmiyorum. Çünkü kısa futbolcularla oynamaktansa, fizikli oyuncularla oynamayı tercih ederim."

Haberin Devamı

Vukovic, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile zorlu bir mücadeleye çıkacaklarına değinerek, "Kamuoyu tarafından kolay bir maç olarak yorumlanıyor, ancak öyle olmayacak. Biz üst sıralara yükselmek, onlar da ateş çemberinden çıkmak için oynayacak. Ümit ediyorum; 3 puanı alarak, Konya'ya döneriz" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!