Kocaman: "Zamanı geldiğinde..."

Güncelleme Tarihi:

Kocaman: Zamanı geldiğinde...
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2012 22:47

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Trabzonspor maçının ardından açıklamalarda bulunurken basın toplantısında "Zamanı geldiğin severek ayrılacağımdan şüphesi olmasın" dedi.

Haberin Devamı

Maçtan sonra yayıncı kuruluşa konuşan Kocaman, "Maç öncesindeki gibi içerde oynadığımız maçlarda maç öncesi en riskli gördüğüm maçtı. Bunun bir takım nedenleri vardı. Arka arkaya çok sert maçlar oynadık. Sadece fiziksel değil zihinsel olarak da önemliydi. Kulüp enteresan günlerden geçiyor. Bundan taraftar, futbolcu, ben, herkes etkileniyor" dedi.

Trabzonspor'un kendilerini iyi tahlil ettiğini söyleyen başarılı hoca, "Bu maça çıkarken Trabzonspor'un oynadığımız oyunu ama bunun da ötesinde 2-0'dan 2-2'ye gelen Marsilya maçında özellikle oyuncularımı düşüren şeyleri iyi tahmin ettiğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Son 15 dakikada gol ararken pozisyon verdiklerini söyleyen Kocaman, "Maçın gidişatına bakıldığında iki takım da sert başladı. Sonrasında kontrolü elimize aldık ilk yarı bizim adımıza verimliydi. İkinci yarı beklediğim bir şey vardı. Düşüş olacaktı. Trabzonspor maçın başında sert baskı uyguladı oyunu kurmakta zorlandık ama son 15 dakikada gol ararken net pozisyonlar verdik" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Aykut Kocaman takımın kondisyonu hakkında yapılan eleştirilere ise, "Bu eleştiriler yanlış. Eleştiriye saygılıyım ama bu doğru değil. Son dakikalardaki pozisyonların genel nedeni ileri çıkmamızdı. Bugün için bunu söylemek imkansız. İsimlerini vermiyim bazı oyuncularımızın ama atak halindeyken kaptırdığı toplarla kontra ataklar yedik. Trabzonspor'un en büyük özelliği hızlı hücumları ve son dakikalarda da bu oldu. Ülkemizdeki yerli çalıştırıcılar bu yaftalarla asılmaya çalışılır. Özellikle kritik zamanlarda yapılır. Bu benim için anormal ama ülkemiz için normal bir durum" ifadeleriyle eleştirilere yanıt verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!