Kocaman hamleler

FENERBAHÇE ligde lider. UEFA Avrupa Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası’nda grup lideri. Bu resmen hat-trick.

Haberin Devamı

Şapka çıkartmamak mümkün değil. Tebrikler, teknik heyet, futbolcular ve de Aykut Kocaman’a... Ama Fenerbahçe’de, şapka çıkarttırmakla kalmayıp, o şapkadan tavşan çıkartanlar da var. Alpella Gençlik Şehri projesi için Fenerbahçe’ye 48 dönümlük araziyi kazandıran Başkan Aziz Yıldırım ve yönetimi...
Tesisleşmedeki başarısı kadar Sayın Aziz Yıldırım ve yönetimini kutlamak durumunda olduğum bir diğer kocaman hamle daha var. O da Sportif Direktör Aykut Kocaman. Sabrı, selameti, iş ahlakı ve disiplini ile Aykut, Fenerbahçe için kocaman bir şans. Türkiye’de bazı yöneticiler bu çeşit direktörlüğe sportmence yaklaşmayabilirler. Ama zamanla göreceklerdir ki, doğru adamlar onların işini kolaylaştıracak.

Polat’ı kutluyorum

LİG ikincisi G.Saray, zaman zaman oynadığı güzel futbolla ilk yarının göze batanlarından. Dünyanın en iyi 10 hocası arasında gösterilen Rijkaard’ı G.Saray’ın başına getiren Başkan Adnan Polat ve yönetimini de kutluyoruz. Dış transferdeki başarıları da göz kamaştırıyor. Ligin en çok gol atan takımı olmaları tesadüf değil. Oynadıkları futbolla bunu hak ediyorlar.

Haberin Devamı

‘Sağlam’ basıyorlar

ZİRVEYE ortak olan Anadolu kulüplerimiz Bursaspor ve Kayserispor’u da ayrıca kutluyoruz. Ertuğrul takımın başına geldiğinden beri Timsah, yere ‘Sağlam’ basmakla kalmayıp derin sularda da hedefine doğru ilerliyor. Kurumsallaşmada Türkiye’nin lideri diyebileceğimiz Kayserispor’daki çalışmaları için Başkan Recep Mamur ve Menajer Süleyman Hurma’yı da tebrik ediyoruz. Tolunay Kafkas, ne kadar doğru bir tercih olduğunu da ispatladı.

Åžampiyonluk kehanet olmaz

GEÇEN sezonun duble kupalısı Beşiktaş da kötü başladığı ligde yakaladığı 8 galibiyetlik seriyle zirveye göz kırpıyor. Geçen sene de benzer bir performans sergilediğini düşünürsek şampiyonluk Beşiktaş için bir kehanet olmaz.
Sıkıntılı durumlarda soğukkanlılığını koruyup, verdiği mesajlarla Beşiktaş camiasını sakinleştiren Mustafa Denizli’yi alkışlamadan edemeyeceğiz. Tabii ki, zaman zaman eleştirilerimiz olacaktır. Ama hiçbir şey, Türkiye’de ilkleri başaran Mustafa Denizli’nin kariyerini gölgeleyemez.
Bu duble ÅŸampiyonlukta Yıldırım Demirören ve yönetiminin de katkısı büyük. 2009’un son yazısında takdir ve teÅŸekkür dağıttık. Tabii ki, sezon sonunda sınıfta kalanlar da olacak. 2010’un Türk futbolu için 10 numara bir yıl olmasını diliyorum. Herkese mutlu yıllar...Â

Yazarın Tüm Yazıları