Kocaman formsuzdu

ALEX topu boş kaleye gönderdiği an yeniden başladı maç.. Galibiyeti en çok isteyen Beşiktaş seyircisiydi..

Haberin Devamı

Ardından Fenerbahçe cephesi odaklıydı 3 puana.. Sahadaki 11 Beşiktaşlı ise rakibin pas üstünlüğünü ve oyunun kontrolünü eline geçirmesinin ardından ikinci golü yememe amacındaydı.. Carvahal henüz pes etmemişti.. Beraberliğe karşın doğru bir hamle yaptı ve takımın cesaretini artıracak Almeida kozunu oynadı.. Kocaman’ın Stoch’u alması hatta Mehmet Topuz’u çıkartması normal karşılanabilirdi o an.. Ama sahanın en iyisi ve bütün Fenerbahçe ataklarının içindeki adam Caner’i çıkartması, takım oyunu oynamamakta direnen Özer’i o kritik an sahaya sürmesi Beşiktaş’ı öne geçirdi..

Kocaman’ın son maçlardaki skorlara bakıp bir şeyi düşünmesi gerek.. Herşey Alex’ten beklenemez bu takım için.. Niang gitti.. Dia yok.. Emenike rüyası erken bitti.. Devreye sokulacak tek isim kaldı.. O da Sezer.. Samsun’a karşı ikinci 45 dakika oynasa Fenerbahçe sahadan farklı galip ayrılırdı.. Dün Özer’in yerine o tercih edilip, Emre de ileri atılsa galibiyet gelebilirdi.. Özer’in kafaca hazır olmadığının göstergesi son dakikada geçen yılki Galatasaray derbisinde olduğu gibi kaçırdığı goldü.. Kocaman’ın Caner gibi ritmini bulmuş bir ismi çıkarıp Sezer’i düşünmemesi Beşiktaş’a maçı veriyordu.. Bir duran top puanı getirdi..

Haberin Devamı

Yabancılar oynayınca

Beşiktaş’ta çok eleştirilen yabancılar sorumluluk aldı ve sonuç geldi.. Simao tek hareketle ilk yarı için avantaj sağladı.. Quaresma tek asistle skora etki etti. Almeida pas aldığında neler yapabileceğini gösterdi..
Beşiktaş iyi savunma yapar, arkada bu maçta olduğu gibi kademeyi sağlam tutarsa zirve yarışına ortak olur.. Avrupa Ligi’nde tekrar avantaj yakalar.. Carvalhal’ı kutlamak gerek.. Beraberlik için değil, bütün eleştirilere karşın takımı ayakta tutmayı başardığı için.. Ve Aydınus.. Tebrik etmekten başka şey söylemek gereksiz.. Sanırım onun bu performansı en çok meslektaşlarını rahatlatmıştır..


 

Yazarın Tüm Yazıları