Kocam beni aldatıyor

Güncelleme Tarihi:

Kocam beni aldatıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2007 09:58

Boynundan altı felç olan ünlü işadamı Ahmet Bayer'in eşini aldattığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Mazide kalan mutlu günlerin fotoğrafları için tıklayın...


 Clup Flipper’ın sahibi Ahmet Bayer, geçen eylül ayında Bodrum’da tüplü dalış yaparken vurgun yemiş, boyundan aşağısı felç olmuştu. Münih’teki Murnau Unfall Klinik’te 6 ay tedavi gören işadamı, Türkiye’ye dönmüştü. Tedavisi süren Bayer'in evliliğinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı yolunda bir haberler üzerine  Ahmet Bayer’in eşi Sinem  Bayer Vatan'a konuştu.

* Eşinizle boşanacağınıza dair söylentiler çıkıyor. Bu doğru mu?

Şu anda aramızda bir anlaşmazlık var. Ama bu benden eşime değil eşimden bana. Ruh halinden dolayı kimseyi istemiyor, içine kapandı yalnız olmak istiyor. Bu dönemin geçeceğine inanıyorum ama o çok ısrarlı...

* Sizin eşinizi bırakmak istediğiniz konuşuluyor...

İnsan düşmanını bile böyle bir durumda bırakamaz. Hele ki ben. Bütün evi ona göre hazırladım. Onun şu andaki durumundan bize bir zarar yok ki. Çoluğu çocuğu hepimiz yanındayız. İşine gidiyor geliyor. Bunların hiç birini yapmasa da bırakılmaz. Hasta insan bırakılır mı? Ben onu hiçbir koşulda bırakmayı düşünmüyorum. Ama o beni istemiyor şu anda.

* Neden?

Haberin Devamı

Bizim sıkıntılarımız kazadan önce de vardı. Kazadan sonra sıkıntılarımızın başka bir kenara konulması gerektiğini düşündüm çünkü onun sağlığına odaklandım. Benim onu şu durumda bırakmam mümkün mü? Benim iki tane minicik kızım var. Ben onlara ne söylerim. “Sizin babanızı sakat diye bıraktım” denilebilir mi, öyle şey olabilir mi? Ömür boyu iyileşmese bile onun yanında olacağım. Gazeteler beni neden cadı, kötü kadın gibi gösteriyor. Aslında şu anda istenmeyen taraf benim. Bu durum benim kalbimi çok kırıyor. Her daim yanında ol, her şeyiyle ilgilen, bütün hayatından vazgeç “sen iyileşeceksin, sen iyileşeceksin” de ve bir de istenme. Benim çıkıp “Bu bana yapılan haksızlıktır. Ben her şeyimden vazgeçmiştim bu adam beni kapının önüne koyuyor” demem gerekir. Ama bunu da demiyorum.

* Eşinizdeki en bariz değişim ne?

Tuhaf isteklerde bulunuyor. Elimden gelenin en iyisini yapıyorum ama olmuyor. O mutlu olmuyor, “Tek başıma olmak istiyorum, kimseyi istemiyorum” diyor. İçine kapalılık dönemi yaşıyor.

Haberin Devamı

* Eşinizi çok iyi tanıyorsunuz. Nasıl bir psikoloji içinde olabilir?

Şu andaki Ahmet’i ben bile tanıyamıyorum. O kadar farklı ki. Hiperaktif bir adamın 1,5 yıldır oturduğunu düşünün. Artık bambaşka bir insan gibi o. Kızılmayacak şeye kızıyor, mutlu olunacak şeyden bir türlü mutlu olmuyor. Ama normaldir bunlar.

* Boşanma davası açıldı mı?

Ben hiçbir şey açmadım. Ben niye mahkeme açayım. Ben kocamdan boşanmak istemiyorum ki. Dava falan açmam.

* Eşiniz açmış olabilir mi?

Benim bildiğim kadarıyla açmadı. Ben şu anda İstanbul’da çocuklarımın yanındayım. O ise akşam (dün) Bodrum’a gidecek. O Bodrum’a dönerken ben İstanbul’da kalacağım. Çünkü üstüne gidip sinirlendirmekte istemiyorum. Bir insan bir şey yapmak istiyor ve ben onu “hayır hayır” deyip kızdırmak istemiyorum.

Haberin Devamı

* Ahmet Bey’in hayatında başka bir kadın olduğuna dair bir mesaj aldım. Bu doğru mu?

Bu mesaj size kimden geldi? Bizim etrafımızdan biri mi size bu mesajı gönderdi?

* Evet sayılır...

Ben şu durumdaki bir insan için hiçbir şey söylemek istemiyorum ama öyle yani. Öyle işte...

* Eşinizin bu ilişkisi yeni mi başladı?

Hayır yeni değil. Hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi değil. Burada mağdur olan biri varsa o da her anlamda benim. Her şeyi biliyor olmama rağmen aylardır yanındayım, ona bakıyorum. İleride her şey ortaya çıkacak. Ben aslında bunun konuşulması taraftarı değilim. Yürüyen bir insan olsa sağlıklı olsa herkes her şeyi yazsın. Ama o hasta bir insan şimdi kıyamam.

* Ama mağdur olan sizsiniz...

Haberin Devamı

Dünyanın her yerinde kadınlar ezilmez mi. Biraz eliniz yüzünüz düzgünse zaten nefret edilmez misiniz?

* Hayatındaki yeni insan yine sosyeteden biri mi?

Hayır değil.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!