Kocaelispor yeni sezonu açtı

Güncelleme Tarihi:

Kocaelispor yeni sezonu açtı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2001 00:00


Süper lig ekiplerinden Kocaelispor, 2001-2002 futbol sezonunu bugün kendi tesislerinde açtı.
Haberin Devamı

Sezonun ilk antrenmanını 38 kişilik kadrosuyla yapan yeşil-siyah- mavili ekibe, yeni transferlerin yanı sıra, geçen sezon değişik takımlarda kiralık oynayan futbolcular da katıldı.

Teknik Direktör Hikmet Karaman nezaretinde düz koşuyla başlayan antrenman 1.5 saat sürdü. Özellikle yeni transfer edilen futbolcularla ilgilenen ve onları yakından tanımaya çalışan Karaman, kendisi tarafından yurt dışından transfer edilen gurbetçi oyunculara da ayrı ilgi gösterdi.

Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını, İzmit’te kendi tesislerinde sürdürecek olan Körfez ekibi, ikinci etap kamp çalışmaları için, Avusturya’nın Tirol kentindeki bir spor merkezine gidecek. Burada 16 gün kalacak olan Kocaelispor, bu süre içinde 5 hazırlık maçı yapmayı planlıyor.

Bu arada, antrenmandan sonra basın mensuplarının yeni sezonla ilgili sorularını yanıtlayan Karaman, Türkiye’de futbolcular arasında pek fark bulunmadığını belirterek, disiplinli ve özverili çalışan bir ekibin, bir adım öne çıkacağını söyledi. Karaman, kendilerinin diğer takımlardan daha çok çalışarak, en iyi ekip olmaya çalışacaklarını da sözlerine ekledi.
(aa)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!