Kocaelispor, Tahkim Kurulu'na gidiyor

Güncelleme Tarihi:

Kocaelispor, Tahkim Kuruluna gidiyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2001 00:00



Haberin Devamı

Kocaelispor yönetimi, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun Orhan Ak’a verdiği 5 maçlık cezanın indirimi için Tahkim Kurulu’na itiraz edecek.

Basın Sözcüsü Cenap Yener, düzenlediği basın toplantısında, PFDK’nın verdiği cezanın hem Kocaelispor, hem de Orhan Ak için çok ağır olduğunu savunarak, "5 maçlık ceza için Tahkim Kurulu’na itiraz edeceğiz" dedi.

Federasyon’un kendisini aklamak için Kocaelispor’u kurban seçtiğini iddia eden Yener, "Kocaelispor’a, verilebilecek en büyük ceza verilmiştir. Bu bizi yıldırmayacak ve ligdeki mücadelemize canla başla devam edeceğiz. Oynanan oyunlar, Kocaelispor’u küme düşürmeye yetmeyecektir" diye konuştu.

Cenap Yener, seyirci potansiyelini artırmak istediklerini, bu nedenle de ikinci yarıda İzmit İsmetpaşa Stadı’ndaki maçların, bayanlar ve öğrencilere ücretsiz olacağını sözlerine ekledi.

ALEKSANDROV BEĞENİLDİ

Bu arada, Fenerbahçe ile yapılan hazırlık maçını 4-2 kaybeden Kocaelispor’da, yeni transfer Bulgar Aleksandrov’un teknik heyet tarafından beğenildiği belirtildi.

Öte yandan, sezon ortasında Galatasaray’dan kiralanan Saffet Akyüz’ün sözleşmesinin feshedildiği, teknik heyetin isteği üzerine de Trabzonspor’dan kiralanan Okan’ın kadro dışı bırakıldığı öğrenildi.

Belek’deki hazırlıklarını sürdüren yeşil-siyah-mavili ekip, yarın saat 15.00’te Dağıstan’ın Anji takımıyla hazırlık maçı yapacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!