Kocaeli Valisi Güzeloğlu'ndan ziyaretler

Güncelleme Tarihi:

Kocaeli Valisi Güzeloğlundan ziyaretler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2015 15:59

Haberin Devamı

KOCAELİ (AA) - Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu ve Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ı ziyaret etti.

İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mehmet Karadeniz, İlçe Emniyet Müdürü Coşar Özler'in de eşlik ettiği ziyarette Güzeloğlu, kaymakamlık birimlerini dolaştı, vatandaşlarla sohbet etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Narinoğlu, çalışmaları hakkında Güzeloğlu'na bilgi verdi, yazmış olduğu “Yerel Stratejik Planlama” adlı kitabı hediye etti.

Vali Güzeloğlu, daha sonra kaymakamlık toplantı salonuna, Narinoğlu ve daire müdürleri ile toplantı yaptı.

- Karamürsel Belediyesine ziyaret

Vali Hasan Basri Güzeloğlu, daha sonra Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ı ziyaret etti.

Başkan yardımcıları Ali Karacan, Haluk Özarslan ve daire müdürleri ve altın kemer sahibi Kırkpınar başpehlivan Ahmet Taşçı da ziyarette hazır bulundu.

Haberin Devamı

Devam eden çalışmaları ve projeleri hakkında Güzeloğlu'na sunum gerçekleştiren Yıldırım, günü anısına Karamürsel sepeti, zeytin, “Kaptan-ı Derya Karamürsel” ve “Çağdeviren” adlı kitapları hediye etti.

Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Karamürsel Belediyesini ziyaret etmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, Türkiye'nin bir büyük yürüyüşe hazırlandığını, Kocaeli’nin bu yürüyüşe katkı koyan, zenginleştiren ve geliştiren büyük bir kent olduğunu söyledi.

"Karamürsel bu zenginliğe değer katan çok güzel bir ilçemizdir" diyen Güzeloğlu, "Belediye başkanımıza ve ekibine, onların şahsında tüm Karamürselli vatandaşlarımıza en içten sevgi ve muhabbetlerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!