Kocadon: “Cumhuriyetin En Büyük En Güçlü Kalesi Bodrum’dur”

Güncelleme Tarihi:

Kocadon: “Cumhuriyetin En Büyük En Güçlü Kalesi Bodrum’dur”
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2015 15:42

BAŞKAN KOCADON, CHP'NİN SEÇİM ÇALIŞMALARINA KATILDI

Seçim çalışmalarına destek veren CHP’li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, “Türkiye’nin Ortadoğu bataklığından kurtulması gerek. Gönül ister ki Türkiye’nin her yerinde Bodrumlar yaratalım. Cumhuriyetin en büyük en güçlü kalesi Bodrum’dur ve sizler de bu kalenin en büyük savunucuları ve bekçilerisiniz” dedi.
Cumhuriyet Halk Partili Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, CHP Bodrum İlçe Başkanlığının Bodrum Yarımadası genelindeki seçim çalışmalarına desteklerini sürdürüyor. Başkan Mehmet Kocadon, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, CHP Bodrum Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP’li Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri ve CHP Bodrum Kadın Kolları Başkanı Ender Taşören ile birlikte CHP’nin Bodrum’daki mahalle temsilcilerine moral ziyaretleri yaparak düzenlenen toplantılarda seçim çalışmalarını ve 1 Kasım seçimlerini değerlendirdi.
Recai Seymen: “Sahadaki tepkiler olumlu. CHP’nin oylarının artacağına inanıyoruz”
İlçe Başkanı Recai Seymen, CHP Ortakent Mahalle Temsilciliğinde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada; “Pazar günü bir seçime gidiyoruz. Bodrum ve Muğla olarak konuştuğumuz zaman Bodrum’da oylarımızın bu dönem daha fazla artmasını bekliyoruz. Bütün örgüt olarak bir aydır alanlardayız. 7 Haziran’dan sonraki süreçte genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun tutumu, olumlu bir devlet adamı şeklindeki yaklaşımı toplumda güzel bir karşılık buldu. Biz, önce partimiz değil, ‘önce Türkiye’ sloganıyla yola çıktık. Sahada vatandaşlarımızdan aldığımız olumlu tepkilerle oy oranımızı artıracağımıza inanıyorum. Muğla’dan bu seçimde en az 4. milletvekilini çıkarmamız lazım. Bu konuda sağ olsun Bodrum Belediye Başkanımız Mehmet Kocadon da Seydikemer, Fethiye, Ortaca ve Dalyan’da çalışmalar yaparak bizlere destek oldu.” dedi.
“BODRUM CUMHURİYETİN KALESİDİR”
CHP’li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise bölgelerinde çalışmalarını sürdüren mahalle temsilcilerine moral vererek, Muğla genelinde yapmış olduğu seçim çalışmalarında vatandaştan olumlu tepkiler aldığını belirtti. Kocadon, “Muğla’da dolaştığım ilçelerde CHP’ye karşı gerçekten olumlu bir tavır var. Bu çok güzel bir şey arkadaşlar. Muğla genelinde oyumuzun yükseleceğine inanıyorum. Biliyorsunuz Bodrum Türkiye genelinde CHP’nin en çok oy çıkardığı bölge ama bu bize yetiyor mu? Yetmiyor. Gönül ister ki Türkiye’nin her yerinde Bodrumlar yaratalım. Cumhuriyetin en büyük en güçlü kalesi Bodrum’dur. Sizler de bu kalenin en büyük savunucuları ve bekçilerisiniz.” dedi.
CHP’nin Türkiye’nin birleştirici gücü olduğuna da vurgu yapan Başkan Kocadon, “Sizlerle beraber meydanlara indik ve inanıyorum ki 1 Kasım’da Türkiye’de birçok şey değişecek. Birliğe, beraberliğe, huzura inanıyorsak bunun da Türkiye’de tek adresi Cumhuriyet Halk Partisidir arkadaşlar. Genel Başkanımızın 7 Haziran’dan 1 Kasım arasındaki tutumu gerçekten takdir edici. Özellikle hoşgörüsünü yüksek tutarak, herkesi kucaklayarak partimizin ‘Türkiye’nin Birleştirici Gücü’ olduğunu bir kez daha gösterdi. Bizlere de artık sandık başında görevlerimizi yerine getirerek Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na destek vermek düşer.” şeklinde konuştu.
CHP’liler Ortakent’in ardından aynı gün sırasıyla Konacık Mahallesi, Gümüşlük, Turgutreis, Yalıkavak, Göltürkbükü ve Gündoğan mahallelerindeki Cumhuriyet Halk Partili mahalle temsilcileriyle düzenledikleri toplantılarla durum değerlendirmesi yaparak temsilcileri bilgilendirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!