Koç Ailesi’nden geleneksel iftar yemeği

Merhum işadamı Vehbi Koç’un başlattığı Koç Ailesi’nin geleneksel iftar yemeği, önceki gün Kuruçeşme Divan’da yapıldı.

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç ile eşi Caroline Koç’un ev sahipliği yaptığı iftara yaklaşık 150 davetli katıldı. Tasavvuf müziği eşliğinde yemeklerini yiyen konuklara, ayrıca Vehbi Koç’un merhum eşi Sadberk Hanım’ın hayatını anlatan birer de kitap hediye edildi. Yemek sırasında Galip Sokullu ve arkadaşları ilahiler okudu. İftara, cuma akşamı nikah kıyan Rahmi Koç’un küçük oğlu Ali Koç ile Nevbahar Demirağ (Koç) da katıldı. Çift, konukların tebriklerini kabul etti. Mustafa Koç, iftar çıkışı kardeşinin evliliğiyle ilgili, ‘Dünyaevine girdi, kendisine mutluluklar diliyoruz’ dedi.

Trend ondan sorulur

Eda Taşpınar, modayı yakından takip etmesiyle tanınıyor. Ne moda olursa, trendy ne varsa onun üzerinde görmek mümkün... Önceki akşam Hasman’la birlikte Beyoğlu’ndaki Mikla Restaurant çıkışında rastladığım Eda Hanım, siyah kadife pantolonu, militer ceketi, siyah peruğu ve bandanasıyla yine moda dergilerinden fırlamış gibiydi.

Tören ertelendi

Amerika Halkla İlişkiler Derneği’nin 23 Ekim günü Miami’de gerçekleştirmeyi planladığı ‘Halkla İlişkilerde Yaşamboyu Başarı 2005 Atlas Ödülleri’ töreni, Meksika’nın güneydoğusunda başlayan ve Miami’yi de vuracağı tahmin edilen Wilma Kasırgası nedeniyle iptal edildi. Bu nedenle, PRSA tarafından 2005 Atlas Ödülü’ne layık görülen Betül Mardin’in ödülü, daha sonra kendisine ulaştırılacak.
Yazarın Tüm Yazıları