Kobra takibi

Güncelleme Tarihi:

Kobra takibi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2009 01:01

Galatasaray’ın güvenliği için Avusturya polisi olağanüstü önlemler aldı...

Haberin Devamı

Avusturya emniyeti dtp’nin kapatılmasından sonra terör örgütü PKK mensuplarının Avrupa’nın çeşitli bölgelerinde eylem yapacakları yolunda ihbar alması üzerine, Kobra ajanlarını Graz’a gönderdi.Sarı kırmızılı kafileyi, “Kobra” adı verilen anti-terör timi korudu. Maç nedeniyle Aşağı Avusturya eyaletindeki eğitim merkezinden gelen 50 kişilik kobra ajanı Graz’da sarı kırmızılıların etrafında adeta kuş uçurtmadı. Almanya’nın tarihi Entebbe baskını ile üne kavuşan GSG-9 birliği örnek alınarak kurulan Kobra anti-terör birliği, özellikle terör ve şiddet olaylarına müdahale etmek üzere faaliyet gösteriyor. Kobra ajanları, eğitimli köpeklerle saha içinde görev yaptılar.

Sturm Graz’ın en sevdiği takım

STURM Graz’ın Avrupa kupalarında en sevdiği takım galatasaray olmalı. Grubun sonuncusu, düne kadar tek puanını liderden almıştı. Yıllar önce de durum buna benzerdi. Cimbom dünyayı yeniyor, Graz’ı yenemiyor. Bir de gidip Avrupa’daki yenilmezlik unvanını Graz’da bırakıyor. Futbol hakikaten güzel ve tuhaf bir oyun.

Haberin Devamı

O kaleye mutlaka ben geçeceğim

AYKUT, g.saray’ın birinci kalecisi olmak için çabaladığını söylerken, “Bir gün mutlaka bunu başaracağım” dedi. S.Graz maçında kaleyi koruyan Aykut, şunları söyledi: “Kendimi kanıtladığım dönemde bazı nedenlerden dolayı bu statüyü benden aldılar. g.saray’ın son iki kupasında ben varım. Gün gelecek 1 numara olacağım. Bizde her zaman yabancı kaleciler tercih edilmiştir. Zor olanı başarmak önemlidir. Ben bunu başaracağım.”

2 bin Türk tribündeydi

GURBETÇİLER, Avrupa’daki hiçbir maçını kaçırmadıkları g.saray’ı dün yine yalnız bırakmadı. Avusturya’nın çeşitli şehirlerinden gelen sarı kırmızılı taraftarlar, UPC Arena Stadı’nda takımlarına destek oldu. Dün Graz’da 2 bin kişilik bir taraftar topluluğu vardı. Taraftarlar, tribünde yaptıkları tezahüratlarla takımlarını desteklerken, gurbetçiler kartonlardan dev bir bayrak oluşturarak şov yaptı.

7 korner 5 şut tek pozisyon

galatasaray maç boyunca rakip kaleye sadece 5 şut atarken 2 kez isabet sağladı. Sarı kırmızılılar, 1 net gol pozisyonundan Aydın ile yararlanamazken 7 korner kullandı. Sturm Graz ise 90 dakika süresince hiç korner atamadı. Avusturya ekibi, gruptaki ilk ve tek galibiyetini dün gece aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!