Ko-mek Sergisi Gebze Center’da

Güncelleme Tarihi:

Ko-mek Sergisi Gebze Center’da
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2015 13:51

KO-MEK GEBZE KURSİYERLERİNİN HAZIRLADIĞI EL EMEĞİ ÜRÜNLERİ, GEBZE CENTER'DA SERGİLENDİ.

KO-MEK, Gebze bölgesindeki kursiyerlerin hazırlamış olduğu eserlerden düzenlenen sergiyi ilçe halkının beğenisine sunuldu.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları(KO-MEK) kursiyerlerinin başarısını ve verilen eğitimin kalitesini göstermek için düzenlediği sergi Gebze Center’da açıldı. Gebze bölgesinde bulunan Gebze, Beylikbağı, Darıca ve Dilovası kurs merkezlerinden kursiyerlerin yıl içinde hazırlamış oldukları eserlerin yer aldığı sergi, Gebze Center AVM’ye gelen vatandaşların beğenisine sunuldu.
On ikinci yılına giren KO-MEK, bu yıla özel farklı çalışmalar yapmaya devam ediyor. Kursiyerlerin eserlerinden oluşan sergide farklı branşlarda yapılan eserler ziyaretçiler tarafından ilgi gördü. Birbirinden güzel 65 eserin görücüye çıktığı sergide, iğne oyası,tel kırma, mefruşat, file, makine nakışı, el nakışı, dantel anglez branşlarından ürünler yer aldı.
Sergiye Darıca Kurs Merkezi’nden katılan Zerrin Kılıç, KO-MEK kurslarının boş zamanlarını değerlendirme konusunda çok faydalı olduğunu ve stres attıklarını söyledi. Kursları herkese tavsiye eden Kılıç, “Sabrederek devamlılık gösterdiğiniz sürece çok güzel ürünler çıkıyor. KO-MEK iyi ki var. Bütün ev hanımlarına gönülden tavsiye ediyorum” dedi.
Öte yandan Gebze Center AVM’nin 1. katında açılan sergi 13 Eylül Pazar akşamına kadar ziyarete açık olacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!