Klasikler Beytepe'de

Güncelleme Tarihi:

Klasikler Beytepede
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2017 14:12

Hacettepe Üniversitesi Otomotiv Topluluğu ve Riders&Brothers Klasik Otomobil Kulübü tarafından 7'ncisi düzenlenen Klasik Otomobil Sergisi Beytepe Kampüsü’nde açıldı. Sergide orjinal hali korunan 30 araç yer alıyor.

Haberin Devamı

Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü'nde başlayan Klasik Otomobil Sergisi’nin açılışına çok sayıda öğrenci ve klasik araç tutkunu katıldı. Etkinlikte, Ford Granada, Chevrolet Apache, Chevrolet Impala, Chevrolet Silverado, Tofaş 124, Anadol, Mercedes 200, Jeep Willys, Buick Electra, Oldsmobile 442 gibi çoğunluğu yabancı üretim 30 klasik otomobil sergilendi. Hacettepe Üniversitesi Otomotiv Topluluğu üyelerinden Bahadır Akgün, "Öğrenci topluluğuyuz, ticari bir amacımız yok. Hem öğrenciler hem de dışarıdan gelen otomobilseverler için bu sergiyi düzenledik. En çok ilgi gören araç, Oldsmobile 442. Çok güçlü bir araç, o yüzden yoğun ilgi topladı. Bu araçları normalde sokaklarda göremiyoruz. Bu etkinlik ile ayağımıza gelmiş oldular" diye konuştu.

Haberin Devamı

Klasikler Beytepede

EN ESKİSİ 1957 MODEL

Riders & Brothers Klasik Otomobil Kulübü üyesi Tolgahan Tanrıöven de kulüp olarak ticari amaç taşıyamayan faydalı etkinliklere otomobillerle destek olduklarını vurguladı. Sergide bulunan Amerikan, Alman ve İngiliz klasikleri ile yerli otomobillere ilişkin bilgi veren Tanrıöven, sergideki en eski aracın 1957 model Chevrolet Belair olduğunu belirtti.

BAKMADAN GEÇME!