Klasik Otomobiller Buluşması Kepez'de

Güncelleme Tarihi:

Klasik Otomobiller Buluşması Kepezde
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2018 14:49

Klasik Otomobiller Buluşması Kepez'de

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi, 'Klasik Otomobiller Buluşması' düzenliyor. 11 Şubat pazar günü düzenlenecek buluşma, klasik otomobilseverleri bir araya getirecek.
Kepez Belediyesi'nin halka açtığı Dokuma Park, 11 Şubat Pazar günü saat 10.30-18.00 saatleri arasında klasik otomobillere ev sahipliği yapacak. Klasik Otomobiller Buluşması, klasik otomobil tutkunlarını bir araya getirecek.
OTOMOBİLİNİ KAP, GEL!
'Klasik Otomobiller Buluşması'nın kapıları klasik otomobili olan her vatandaşa da açık olacak. Tarihi buluşmaya klasik otomobili ile katılan vatandaşları da güzel sürprizler bekliyor. Klasik otomobiller buluşmasına katılacak ebeveynlerin çocukları için de özel etkinlikler hazırlandı. Anne ve babalar Klasik Otomobil Buluşmasında geçmişe yolculuk yaparken, çocuklar da doyasıya eğlenme imkanı bulacak. 1970 ile 1980'li yılların unutulmaz müziklerinin de yer alacağı tarihi buluşmada hem kulakların pası silinecek hem de hatıralara yolculuk yapılacak.  
YAŞAMIN MERKEZİ DOKUMA PARK
Dokuma Park'ta gerçekleşecek tarih buluşmasında klasik araçlar, sırasıyla park ederek bir sergi oluşturacak. Türkiye hafızasında yer etmiş araçlardan koleksiyon oluşturmasıyla tanınan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Pazar günü düzenlenecek Klasik Otomobiller Buluşması'na tüm Antalyalıları davet etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!