Klasik mimari lüksle buluştu

Denizli’de geçen yıl yapımına başlanan Flora Park Recidences’ın 2013’ün sonunda tamamlanması planlanıyor.

Haberin Devamı

URHAN Gayrimenkul-Yatırım tarafından Denizli’nin gözde semtlerinden Servergazi’de yükselen Flora Park Recidences, alışılmışın dışında bir konut anlayışı getiriyor. Yaşamı kolaylaştıracak ayrıntıların planlanarak hayata geçirildiği proje, sosyal yaşam olanaklarıyla çevrili yeni bir yaşam tarzı vaat ediyor.
Pazarlama ve Satış Müdürü Eylem Marol, modern ve klasik mimarinin mükemmel uyumunu 5 yıldızlı konforla sunduklarını söyledi. Moral, bu kapsamda bir projenin İstanbul, İzmir ve Ankara gibi büyük illerin dışında Anadolu şehirlerinde de yapılabileceğini göstermek istediklerini belirtti. Eylem Marol, “Proje, yeni bir yaşam tarzına tanıklık ediyor. Alışkanlıkları yeniden şekillendiriyor, ayrıntılardan ve yaşamın koşuşturmasından uzak, konut sahiplerinin konforunun düşünüldüğü bir marka tasarladık. Şu anda projeye yoğun talep var” dedi.

 

Haberin Devamı

Klasik mimari lüksle buluştu

Farklı tarzda 70 daire

Flora Park Recidences’ın 7 katlı 5 bloktan ve toplamda 70 daireden oluştuğunu kaydeden Marol, “4 adet 400 metrekareden oluşan bahçe dubleks, 26 adet 265 metrekareden oluşan normal daire, 30 adet 285 metrekare cumbalı daire ve 10 adet 435 metrekareden oluşan penthouse daire bulunuyor. Proje, 12 bin metrekarelik arazi üzerinde konumlandı. Arazimizin yüzde 80’ini sosyal tesis alanları ve peyzaja ayırdık. Flora Park Residences, yeşil ve beyazın ortasında maviyle tamamlanan peyzaj tasarımında, şehir ve dağ manzarasının yanı sıra kamelyalar, panoramik yürüyüş yolları, oturma-dinlenme alanları, bahçe mobilyaları ve orta avlu düzenlemesiyle sakinlerine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 4 bin 300 metrekare otoparkın yeraltına alındığı projede her daireye 2 araçlık yer ayrıldı. Kapalı otoparktan katlara doğrudan ulaşım imkanı  sağlandı” dedi.

Klasik mimari lüksle buluştu

Haberin Devamı

Ayrıcalıklı ve zevkli bir yaşam alanı

Proje bünyesinde açık–kapalı ve çocuk yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, masaj odası, cimnastik salonu, aletli fitness salonu, mini market, kafe restoran, açık basketbol sahası, açık tenis kortu, kuaför, çocuk oyun salonu, özel ders–etüt odası ve çocuk parkı bulunuyor. Eylem Marol, firma olarak sosyal yaşam alanlarıyla yatırımcıları sadece ev sahibi yapmadıklarını, güvenli, huzurlu, zevkli ve ayrıcalıklı bir yuva sahibi yapmayı planladıklarını aktardı.

Hayatı kolaylaştırıyor

Güvenlikten misafir karşılamaya, teknik servisten ev içi temizliğe, rezervasyondan kuru temizlemeye kadar, yaşayanların hayatını kolaylaştıracak sayısız olanak sunduklarını dile getiren Eylem Moral, “7/24 resepsiyon hizmetiyle karşılama–yönlendirme, house keeping, kuru temizleme, posta, fatura ödeme, rezervasyon, güvenlik, teknik bakım ve tamir, spa ve genel temizlik, peyzaj ve bahçe bakım hizmetleri sunuyoruz” bilgisini verdi.       

Haberin Devamı

Sadece bir tuş uzaklığı

Akıllı ev teknolojisinin kullanıldığı projede, akıllı ev dijital paneli üzerinden yerden ısıtmanın sıcaklığı, klima ünitelerinin sıcaklık kontrolü, evden çıkarken tek bir dokunuşla doğalgazı, suyu ve elektriği kesme, daire içi yangın ve hırsız alarmlarını kontrol ve tüm bu fonksiyonlara uzaktan cep telefonuyla ulaşım imkanı sağlıyor.

Klasik mimari lüksle buluştu

Depreme dayanıklı inşa edildi

Projenin tasarımında yürürlükte olan Türk Standartları ve en son  güncellenmiş Türk Deprem Yönetmeliği’ne uyularak güvenli bir yapı inşa ettiklerini aktaran Eylem Marol, şu bilgileri verdi: “Betonarme sistemin beton kalitesi ortalama standartların üzerinde olan C35 beton sınıfı olarak seçildi, donatı hesaplarında nervürlü inşaat çeliği kullanıldı. Konutların inşa edildiği arazinin zemininin çok iyi derecede çimentolanmış taban konglemerası ve sert kayaç ihtiva etmesinden dolayı, inşaat zemini çok yüksek nitelikli ve depreme dayanıklı zemin sınıfında. Döşemelerde ısı ve ses yalıtımı açısından üstün, estetik ve mimari açıdan esneklik sağlayan asmolen döşeme sistemi uygulandı. Temel statik çözümlerinde deprem açısından en üstün sistem olan radye temel sistemi uygulandı.”

Haberin Devamı

Üst düzey kalite arayanlara

TOPUZ Yapı Satış ve Pazarlama Direktörü Oğuz Kaan Karaer, LOBİ Platinium Mavişehir’de kullanılan dünya markalarıyla ev içinde kalite ve konforu en üst seviyeye çıkardıklarını söyledi. Karaer, “Her evde, ocak fırın, bulaşık makinesi, davlumbaz ve evyeden oluşan Gaggenau/Franke markalı ankastre sistemi bulunuyor. Özel tasarım mutfak ve dolaplar Dekoratif As Mobilya tarafından yapılıyor. Merkezi ısıtmayla iklimlendirilecek dairelerde multi klima sistemi de projedeki bir diğer önemli özellik” dedi. Akıllı ev sisteminin de LOBİ Platinium Mavişehir’in büyük avantajlarından biri olduğunu hatırlatan Oğuz Kaan Karaer, “Touch pad yardımıyla evdeki perde, panjur, klima ve ısıtma sistemini çalıştırmak mümkün. Ayrıca, daireler yine bu sistem aracılığıyla birbirleriyle görüşebilecek. Market siparişi de bu sayede kolaylıkla verilebilecek” ifadesini kullandı.

Esnek ödeme

Haberin Devamı

Projede kişiye özel kredilendirme imkanları sunulurken, yüzde 25 peşin, 120 aya kadar özel kredi faiz oranlarıyla daire satın almak mümkün. Banka kredileri her bütçeye uygun esneklikte hazırlanıyor ve dileyenler ödemelerini eşit taksitlerle ya da her yıl istedikleri miktarda artırarak yapabiliyor. Ayrıca, bütçeye göre her yıl istenen sayıda ve miktarda ara ödeme yaparak aylık taksitler düşürülebiliyor.

Yazarın Tüm Yazıları