KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Dürüst'ten, Vali Karahan'a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Dürüstten, Vali Karahana ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2017 17:33

KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Dürüst'ten, Vali Karahan'a ziyaret

Haberin Devamı

KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, Denizli Valisi Hasan Karahan'ı ziyaret etti. Bakan Dürüst, Denizli'yle daha yakın ilişkiler kurmak istediklerini kaydetti.

Denizli Genç İşadamları Derneği'nin (DEGİAD) davetlisi olarak kente gelen KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, Vali Hasan Karahan'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı Bumin Paşa, DEGİAD Başkanı Melek Sözkesen, İskenderun Genç İşadamları Derneği Başkanı Gökhan Korkmaz ve bazı işadamları katıldı. Vali Hasan Karahan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sanayi, turizm ve tarım şehri olan Denizli'ye hoş geldiniz. Kıbrıs bizim bir parçamız. Başta ticari ve ekonomik alanlar olmak üzere her türlü işbirliğine hazırız" dedi.

KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst ise, Denizli'ye olan ilişkilerini daha da geliştirmek istediklerini belirterek, "Biz KKTC Devleti olarak Türkiye'nin neresi olursa olsun her zaman yakın olmak istiyoruz. Denizli ile çok daha yakın ilişki içerisinde olmayı arzu ediyoruz. Bu anlamda DEGİAD'ın davetiyle Denizli'ye geldik. Anavatan Türkiye Cumhuriyeti devletimizin tüm yöneticilerine, bize varoluş ve kalkınmamız için verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Gerçekten Türkiye'nin güçlenmesini çok arzu ediyoruz. Ne kadar güçlü bir Türkiye Cumhuriyeti olursa o kadar huzur içinde bir KKTC halkı olur" diye konuştu.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!