Kızlarım İçin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde dramatik anlar yaşandı!

Güncelleme Tarihi:

Kızlarım İçin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Son bölümde dramatik anlar yaşandı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2018 23:28

Kızlarım İçin dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine şoke eden dakikalar yaşatmaya devam etti. Başladığı günden itibaren izleyicilerine dramatik dakikalar yaşatan dizi Kızlarım İçin yeni bölümüyle salı akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanan son bölümünde Sumru kendini tehlikeye atmaya ve büyük yanlışlar yapmaya devam etti. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Kızlarım İçin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Kızlarım İçin dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça hareketli dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Yaşar, Sumru’nun peşinden koşup onun yanlışlarına engel olmaya çalışırken beklenmedik bir gelişmeyle her şey başa döndü. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Kızlarım İçin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

YENİ BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Sumru kendini tehlikeye atmaya ve büyük yanlışlar yapmaya devam etmektedir. Yaşar, Sumru’nun peşinden koşup onun yanlışlarına engel olmaya çalışırken beklenmedik bir gelişmeyle her şey başa döner. Yaşar bir kez daha Sumru’yu kurtaracak mı? Selva yüzleştiği gerçekler karşısında ne yapacak? Çetin’in yalanlarına inanıp oğlu için evliliğini devam mı ettirecek? Semiha’nın planı tam da istediği gibi ilerler. Kumru bu planı bozup masum olduğunu kanıtlayabilecek mi?

Haberin Devamı

 

BAKMADAN GEÇME!