Kızları Ali Rıza Bey'i güldürdü

Güncelleme Tarihi:

Kızları Ali Rıza Beyi güldürdü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2009 00:00

TV8’de yayınlanan, her hafta ünlü bir konuğu misafir eden “Bir Yıldız Masalı”nın bu haftaki konuğu “Yaprak Dökümü” dizisinin Ali Rıza Bey’i usta oyuncu Halil Ergün oldu.

Haberin Devamı

YAPRAK DÖKÜMÜ'NDEN KARELER (FOTO-GALERİ)  

 “Yaprak Dökümü”nde Ali Rıza Bey’in kızlarını oynayan ve sürekli gözyaşı dökmesine neden olan Necla, Leyla ve Ayşe ise bu sefer babalarını güldürdü. Fahriye Evcen, Gökçe Bahadır ve minik oyuncu Şebnem Ceceli, Halil Ergün’e sürpriz yapmak için stüdyoya aynı anda oynayarak girdi. Set aralarında Halil Ergün’le birlikte oynayarak eğlendiklerini söyleyen genç oyuncular “Her oynayışın bir anlamı var, bunları Halil Ergün’den öğreniyoruz. Çok yoğun olduğumuz zamanlarda bile set aralarında oynayıp, eğleniyoruz” dedi.

Seyyal Taner ağlattı     

Programda en duygusal dakikalar Seyyal Taner’in konuk olduğu bölümde yaşandı. Ergün’e sürpriz yapmak için stüdyoya şarkı söyleyerek girmeyi planlayan

Kızları Ali Rıza Beyi güldürdü
Taner, ünlü oyuncuyla göz göze gelince gözyaşlarını tutamadı. Taner, “Halil benim için çok önemli birisidir, benim mesleki motivasyonumdur, o benimle acı tatlı ne varsa paylaşmıştır. İyi ki bir Halil var hayatımda” dedi.             

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!