Kızlar fark attı

Güncelleme Tarihi:

Kızlar fark attı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2015 14:39

Kadınlar Hentbol Süper Liginde hem Yenimahalle Belediye hem de Ankara 1910 rakiplerini rahat yendi.

Haberin Devamı

Kadınlar Hentbol Süper Liginin hafta içi mesaisinde Başkent’in iki takımı rakiplerini kolay yendi. Türkiye’yi Avrupa Kupa Galipleri Kupası’nda temsil edip adını ilk 16 takım arasına yazdıran ve ligin şampiyonluktaki iddialı takımlarından Yenimahalle Belediyesi, deplasmanda oynadığı maçta Osmangazi Üniversitesi’ni 45-35 yendi. Rakibi karşısında ilk yarıyı 22-14 önde geçen mavi-beyazlılar, ikinci yarıda temposunu daha da arttırdı ve 20 sayı farklı salondan galip ayrıldı. Yenimahalle Belediyesi’nde Laiuk 11 golle maçın en skorer ismi olurken, Nurceren 9, Tankaskaya 8, Beyza da 6 golle oynadı.
Takım Antrenörü Serdar Eler iki kulvarda yoğun bir süreç yaşadıklarını belirtip, “Kısa sürede hem yurt içinde deplasmana gidiyor hem de yurt dışında maçla oynuyoruz. Hedefleri olan böylesine üst düzey takımlar bu zorlukları aşabilecek güce sahiptir. Biz sezon başında derin bir kadro kurduk. Hedeflerimizi gerçekleştirmek için her maçı kazanmak için mücadele ediyoruz. Oyuncular elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor” dedi.

Haberin Devamı

İKİNCİ YARIDA AÇILDILAR

Kadınlar Hentbol Süper Liginin diğer temsilcisi Ankara 1910 ise kendi evinde oynadığı maçta Anadolu Üniversitesi’ni 35-26 ile geçti. Oyunun ilk yarısı çekişme içinde geçerken, devreyi Ankara 1910, 16-12 önde kapadı. İkinci yarıda hızlı hücumlardan bulduğu sayılarla arayı açan Ankara 1910 salondan 9 farkla galip ayrıldı. Başkent ekibinde; Gülay 8 gol ile öne çıkarken, Gökçe 7, Olga 6, Monika da 4 gol attı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!