Kızkaçıran Eskişehir'e geliyor

Güncelleme Tarihi:

Kızkaçıran Eskişehire geliyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2016 12:31

Kızkaçıran Eskişehir'e geliyor

Haberin Devamı

 

ESKİŞEHİR,(DHA)- SAYGIN Film ve Serpil Altın Film'in yapımcılığında, Sağsalim'in yazarı Korhan Uğur'un yönetmenliğinde 8 Nisan'da vizyona giren Kızkaçıran filmi oyuncularıyla birlikte şehir şehir dolaşıp izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Vizyona girdiği ilk hafta sonu oyuncu ve ekip Kocaeli, Eskişehir, İzmir ve Manisa seyircisiyle buluşuyor.

Filmin yapımcılarından Serpil Altın aynı zamanda Eskişehir'li ve Anadolu Üniversitesi, İletişim Bilimleri Fakültesi Sinema TV mezunu. Bu sebeple de filmin oyuncuları ve ekibi için Eskişehir'de seyirciyle buluşmasının ayrı bir önemi bulunuyor. 9 Nisan saat 19.00 Eskişehir Özdilek AVM Cinetime Sineması Gösterimde; Emir Benderlioğlu, Ceren Benderlioğlu, Ergun Kuyucu, Gönül Nagiyeva, yönetmen Korhan Uğur ile yapımcılar Mustafa Saygın ve Serpil Altın yer alacak.



İlk filmi Öldür Beni ile 2008'de seyirci karşısına çıkan Korhan Uğur, Sağsalim filmiyle (serisiyle) dikkatleri bir hayli üzerine çekmişti. Absürd yol komedisi bizi 'ölümle takıntısı olan yönetmen'in mizahi dünyasıyla tanıştırmış oldu. Şimdi komedi aynı yoldan devam ediyor. 'İki düğün bir cenaze'nin eşlik ettiği filmde, bu kez düğünden gelini kaçıran ama gelinle beraber damadı da arabaya atan Ahmet'in komik hikayesi var. Filmde Ahmet'i Emir Benderlioğlu, gelini Ceren Benderlioğlu canlandırırken damada Kyamran Agabalaev hayat veriyor. Gerçek hayatta evli olan Emir ve Ceren Benderlioğlu filmde birbirini seven; ama evlenemeyen iki genci canlandırıyor. Yani bu filmde 'fakir kız fakir oğlan komedisi' yaşanıyor. Filmde ayrıca Levent Ülgen, Osman Cavcı, Yüksel Ünal, Aydan Burhan, Barış Kıralioğlu, Ergun Kuyucu, Erol Aksoy, Gönül Nagiyeva, Kamuran İnselel, Mehmet Kurt, Timur Kunt, Tulya Örkü, Kaan Çalışkanoğ ve Ece Ertan rol alıyor.

-

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!