Kızını sahneye hazırlıyor

Geçen hafta Rumeli Hisarı’nda iki akşam sahneye çıkan Sibel Can, sahne kostümlerini hazırlayan Nur Yerlitaş ve ekibine, annesi Sezer Hanım’la Etiler’deki Yüzevler adlı kebapçıda bir teşekkür yemeği verdi.

Yemek sonrası medya mensuplarıyla sohbet eden Can, ‘Kebapçıdan çıkıyorum ama bir parça dahi yemedim. Diyetime çok dikkat ediyorum’ dedi. Önümüzdeki hafta Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda sevenleriyle buluşacağını da sözlerine ekleyen sanatçı, ‘Bu konsere Nesrin Topkapı ile çıkacağım. Birlikte bir veya iki tane İngilizce şarkı söyleyeceğiz. Ayrıca kızım Melisa da sahnede olacak ve piyanosuyla bize eşlik edecek’ şeklinde konuştu. Eşi Sulhi Aksüt’ten resmen boşanmak için adli tatilin bitmesini bekleyen Can, bu konudaki soruları ise ‘Evliliğimle ilgili artık konuşmayacağım, zamanı geldiğinde her şeyi görürsünüz’ diye yanıtladı.

Objektiflere alıştılar

Rock müziğin sevilen ismi Haluk Levent, önceki akşam Rumeli Hisarı’nda sahneye çıktı. Şarkılarıyla sevenlerini coşturan Levent’i izlemeye gelenler arasında eşi Neslin Hanım, şarkıcı Ege ve organizatör Erkan Özerman da vardı. Aylar önce basına kapalı bir törenle evlenen, eşini uzun süre objektiflerden kaçıran Levent, bu konserde ise son derece rahattı. Bazı şarkılarını Neslin Hanım’la göz göze söylemekte bile sakınca görmedi.

Divan sohbetleri

Orhan Gencebay, ailesiyle birlikte iki aydır Bodrum’da tatil yapıyor. Türkbükü’ndeki Divan Palmira’da kalan sanatçı, geçtiğimiz gün Trabzonspor’un eski başkanlarından Mehmet Ali Yılmaz’la buluştu. İkili kahvelerini söyledikten sonra otelin iskelesine geçerek, saatlerce sohbet etti.

Enerjik Fenerbahçe

Fenerbahçe Kulübü, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek kulüp adına enerji içeceği üretmeye başladı. ‘Fenerbahçe Vitamineral’ adlı içeceğin tanıtımı önceki akşam Kuruçeşme’deki A+Plus’ta yapıldı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yöneticilerden Nihat Özdemir, Murat Özaydınlı, futbolculardan Tuncay Şanlı ve kaleci Volkan’ın katıldığı organizasyonda, podyumların ünlü mankenlerinden Nefise Karatay ve Fatoş Seğmen görev aldı. Futbolcular da bir ara Karatay ve Seğmen’in yanına giderek tanıtım için objektiflere poz verdi.

Rakip dükkanda

Sortie’nin içindeki Nawa Bar’ın işletmeciliğini yapan İlgi Gövsa, önceki gece rakip mekanda görüldü. Fenerbahçe’nin piyasaya sürdüğü yeni enerji içeceğinin tanıtımına katılmak üzere Sortie’nin karşısındaki A+Plus’a giden Gövsa, ‘İşim gereği her kulübe giderim, rakip diye düşünerek camiadan uzak kalmak istemem’ dedi.
Yazarın Tüm Yazıları