Kızımın bir tanesi de burda

Güncelleme Tarihi:

Kızımın bir tanesi de burda
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2016 10:38

2016 Rio Paralimpik Olimpiyatları’nda başarı kazanan sporcular ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sohbeti sıcak bir atmosferde gerçekleşti. Bir sporcu kendisini “Sümeyye, kızınız” diye tanıtınca Erdoğan, “Kızımın işte bir tanesi de burada” dedi.

Haberin Devamı

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Rio 2016 Paralimpik Olimpiyatları’nda madalya alan sporcuları kabul etti. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde basına kapalı gerçekleşen kabul yaklaşık 1 saat sürdü. Milli sporcular, kendileriyle tek tek tokalaşan Erdoğan’a, olimpiyatlarda kazandıkları madalyalar ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kabulde bir kadın sporcunun kendisini “Sümeyye Özcan, evet Sümeyye, kızınız.” diye tanıtması üzerine Erdoğan, “Kızımın işte bir tanesi de burada.” dedi. Kadın sporcunun, “Baba diyeyim o zaman ben de size” sözleri, salondakileri güldürdü. “Nasıl gidiyor” sorusuna Özcan, “Sizlere de teşekkür ederiz, devletimize de” karşılığını verdi.

Eşim bronz, ben altın kazandım
BİR sporcu, Golbol Kadın Milli Takımı olarak namağlup şampiyon olduklarını söyleyerek, “2012’de eşime bronz madalya almak nasip olmuştu. Biz de altın aldık.” dedi. Erdoğan’ın, “Sen şimdi eşini aştın.” sözlerine, Golbol Kadın Milli Takımının bir diğer oyuncusunun, “Ezdi” demesi gülüşmelere neden oldu.

BAKMADAN GEÇME!