'Kızıma sette özel oda yaptırmadım'

Güncelleme Tarihi:

Kızıma sette özel oda yaptırmadım
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 17, 2009 01:00

Star TV'de ekranlara gelen Aile Reisi isimli dizinin sevilen oyuncuları Emre Kınay ile Pınar Altuğ, haklarında merak edilenleri Hafta Sonu dergisine anlattı.

Haberin Devamı

PINAR ALTUÄž VE KIZI SU       Â

Kızınız Duru'yla birlikte tatili Bodrum'da geçirirken görüntülendiniz. Kızınızla ne kadar vakit harcıyorsunuz ve birlikte yapmaktan keyif aldığınız şeyler nelerdir.

Setten arta kalan tüm zamanımı onunla geçiriyorum. Bir gün, iki gün falan değil, setten çıktıktan sonra mümkün olabildiğince ve yasaların da bana verdiği izin müddetince kızımı görüyorum. Ben iki tane iş yapıyorum TRT ve STAR'a bu işler üç gün burada, iki gün TRT'de şeklinde gidiyor. Diğer iki gün de kızıma ait hayatımı böyle planlamış durumdayım. Şu anda mutluyuz. Kışın nasıl olur bilmiyorum.

Kızınıza sette bir oda yaptırdığınız konuÅŸuldu. Bu doÄŸru mu?       Â

Oda yaptırmak çok şımarıkça, ukalaca ve garip geliyor bana. Zaten biz çekimi, yaşanan bir evde yapıyoruz. Emre'nin kızı da geliyor sete, zaman zaman biz oyuncular da o odada dinleniyoruz. Ama Su geldiğinde öncelik onun oluyor. Çünkü daha steril bir ortamda olması lazım. Set karmaşasının içinde olmaması benim açımdan da onun açısından da büyük önemtaşıyor. İkimizin de birbirimize çok ihtiyacı var. En azından sahne aralarında gidip kızımla olabiliyorum. O yüzden arkalardaki odalardan bir tanesini kullanıyoruz.  Emre'nin kızı geldiğinde o odada oturup birlikte vakit geçiriyorlar.

Haberin Devamı

Hafta sonları ailecek Bodrum'a gidiyorsunuz. Bu birlikte daha çok vakit geçirebilmek için mi?

Emre ve kızı da bizimle birlikte tatildeydi ama bizimki çok tatil gibi olmuyor. Aslında yazları ailecek Bodrum'da yaşıyoruz. Orada küçük bir evimiz var ve burada olacağımıza orada geçiriyoruz vaktimizi. Özellikle bu sene gitmek için bu kadar acele etmemizin sebebi Su'ydu. Çünkü bahçede yaşıyor, bütün gün açıkhavada dolaşıyor, neredeyse hiç eve girmiyor.Burası kadar nemli değil Bodrum, daha güzel ve sıcak bir havası var. Her gün denize giriyor. Dolayısıyla onun büyümesine ve serpilmesine faydası oluyor. Ayrıca benim işimi kolaylaştırıyor. Çünkü yemek yemeye başladı. Açık havada olmak fazla yemek yemesini sağlıyor.

Babası Yağmur Atacan, Su ile çok ilgileniyor. Siz yoğun iş temponuz yüzünden onlara vakit ayırabiliyor musunuz? Aranızdaki iş bölümü nasıl oluyor.

Haberin Devamı

Eşim de benimle birlikte oluyor. Setlere beraber gidip geliyoruz. Zaten Su sabah benimle gelmiyor sete, çünkü onun bir uyku düzeni var. Anne-baba olarak mümkün olduğu kadar onun düzenini korumaya çalışıyoruz. Uykusunu alıyor, kahvaltısını yapıyor, duşunu alıyor küçük hanım ve babası tarafından buraya getiğriliyor. Son ra da belli bir saatte, akşam uyku saati geldiğinde yine babası tarafından eve götürülüyor. Onun dışında da benim setim geçe kalacaksa eşim yine burada oluyor ve beraber vakit geçirebiliyoruz. Dolayısıyla geri kalan zaman hem aileme hemn kendime hem de arkadaşlarıma vakit ayırabilmek için yetiyor. Bir şekilde dengesini buluyoruz. Biraz İstanbul-Bodrum trafiğimiz var ama olsun.

Haberin Devamı

Bu renkli röportajın devamı Hafta Sonu dergisinin bu haftaki sayısında....     Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!