Kızılyıldız Anadolu Efes Euroleague maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak? - THY Avrupa Ligi

Güncelleme Tarihi:

Kızılyıldız Anadolu Efes Euroleague maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak - THY Avrupa Ligi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2017 22:15

Kızılyıldız Anadolu Efes Euroleague maçı bu akşam oldukça heyecan seviyesi yüksek bir mücadeleye sahne olacak. THY Avrupa Ligi'nde bu akşam temsilcimiz Anadolu Efes, Sırbistan'ın güçlü ekibi Kızılyıldız'a konuk olacak. Anadolu Efes ile Kızılyıldız MTS bu akşamki karşılaşmayla beraber Avrupa kupalarında 8. kez karşı karşıya gelecek. Lacivert-beyazlıların geride kalan 7 karşılaşmada rakibine karşı 4 galibiyeti bulunuyor. Tüm basketbolseveler karşılaşmanın canlı yayın bilgilerini merak ediyorlardı. Karşılaşmanın canlı yayın bilgileri belli oldu. Peki, Kızılyıldız Anadolu Efes Euroleague maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Haberin Devamı

Ligin 20. haftasında Yunanistan'ın Panathinaikos Superfoods takımını evinde 72-66 yenen ev sahibi ekip, 12 galibiyet ve 8 mağlubiyetle 5. sırada bulunuyor. Son karşılaşmasında Rusya'nın CSKA Moskova takımına deplasmanda 80-77 mağlup olan Anadolu Efes ise 9 galibiyet ve 11 mağlubiyetle 9. basamakta yer alıyor. İki takımın THY Avrupa Ligi'nin ilk yarısında İstanbul'da oynadığı karşılaşmayı, Anadolu Efes 100-79 kazanmıştı.

Kızılyıldız Anadolu Efes maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?

Anadolu Efes Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi'nin 21. haftasında bu akşam Sırbistan'ın Kızılyıldız MTS ekibiyle deplasmanda karşılaşacak. Belgrad'daki Aleksandar Nikolic Salonu'nda TSİ 22.45'te oynanacak karşılaşma, BeIN Sports 3 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Haberin Devamı

Anadolu Efes 577. kez Avrupa arenasında

Anadolu Efes, bu akşam deplasmanda oynayacağı Kızılyıldız MTS maçıyla birlikte Avrupa arenasındaki 577. karşılaşmasına çıkacak. Lacivert-beyazlılar, daha önce Avrupa kupalarında oynadığı 576 karşılaşmada 323 galibiyet ve 253 yenilgi aldı.

THY Avrupa Ligi'ne ise 2001-2002 sezonundan itibaren katılan Anadolu Efes, bu kulvarda ise 329. maçını oynayacak. Lacivert-beyazlılar, THY Avrupa Ligi'nde daha önce oynadığı 328 karşılaşmada 166 galibiyet ve 162 yenilgi elde etti. Anadolu Efes ile Kızılyıldız MTS bu akşamki karşılaşmayla beraber Avrupa kupalarında 8. kez karşı karşıya gelecek. Lacivert-beyazlıların geride kalan 7 karşılaşmada rakibine karşı 4 galibiyeti bulunuyor.

Efsane oyuncu Naumoski Anadolu Efes taraftarları ile buluşacak

Anadolu Efes taraftarları, efsane oyuncu Petar Naumoski ile basketbol sohbetinde buluşacak.

Anadolu Efes Spor Kulübü’nün "Forma Emekliliği" uygulaması kapsamında 9 Şubat tarihindeki EA7 Emporio Armani Milano karşılaşmasında ağırlayacağı Petar Naumoski, 11 Şubat Cumartesi günü Abdi İpekçi Spor Salonu’nda 15.30’da başlayacak basketbol sohbetinde Anadolu Efes taraftarlarıyla bir araya gelecek. Anadolu Efes Spor Kulübü mobil uygulaması üzerinden en az 500 puan kazanan ve kampanyaya katılan ilk 20 taraftarın katılabileceği etkinlikte, Petar Naumoski basketbol kariyerinin unutulmaz anlarını kendileriyle paylaşacak. Basketbolseverler ise 1996 Koraç Kupası zaferi başta olmak üzere merak ettikleri soruları efsane basketbol adamına yöneltme fırsatı yakalayacak.

Haberin Devamı

Sınırlı sayıda taraftar katılabilecek

Turkish Airlines Euroleague’in 22. haftasındaki EA7 Emporio Armani Milano karşılaşmasındaki Forma Emekliliği Töreni için 9 Şubat’ta Abdi İpekçi Spor Salonu’nda olacak olan Petar Naumoski, 11 Şubat Cumartesi günü 15.30’da başlayacak basketbol sohbetinde ise Anadolu Efes taraftarlarıyla bir araya gelecek. Bugüne kadar Anadolu Efes maçlarına gelerek mobil uygulama üzerinden 500 puan kazanan ve kampanyaya katılan ilk 20 taraftarın katılacağı etkinlikte, Petar Naumoski basketbol kariyerini ve Anadolu Efes yıllarını basketbolseverlere anlatacak. Abdi İpekçi Spor Salonu’nun orta sahasında kurulacak özel alanda gerçekleştirilecek basketbol soruları kendisine iletecek.

Haberin Devamı

Başvuru için mobil uygulamadan "Kampanyaya Katıl" butonuna tıklamak yeterli

Anadolu Efes taraftarlarının, bu özel etkinliğe katılmak için Anadolu Efes Spor Kulübü Mobil Uygulaması’na üye girişi yaptıktan sonra Fan Club Kampanyaları bölümüne girmeleri gerekiyor.

 

BAKMADAN GEÇME!