Kızıltoprak'ta iftar buluşması

Güncelleme Tarihi:

Kızıltoprakta iftar buluşması
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2017 11:52

Kızıltoprak'ta iftar buluşması

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediyesi'nin Kızıltoprak Mahallesi'nde düzenlendiği iftar yemeğinde, Kızıltoprak Gençlik Evi'nde kalan üniversite öğrencileri gönüllü çalıştı. Öğrenciler, iftar yemeğinin almak için sırada bekleyemeyecek durumda olan mahalle sakinlerine servis yaptı.

Muratpaşa Belediyesi'nin Ramazan ayı boyunca ilçenin 20 noktasında 56 mahalle için kuracağı iftar sofralarından biri de Kızıltoprak Mahallesi sakinleri için kuruldu. Kapalı pazar yerinde düzenlenen iftar programına Başkanvekili İbrahim Cephaneci, Başkan Yardımcısı Hasan Kaçmaz'ın yanı sıra CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal da katıldı.

ÇOCUKLAR UNUTULMADI

Kızıltoprak Mahallesi'nde iftarda çocuklar da unutulmadı. Anne ve babaları iftar yemeklerini almak için sıraya girerken çocuklar da yüz boyama etkinliği ve hediye edilen balonlarla keyifli dakikalar yaşadı.

İftarda Muratpaşa Belediyesi'nin yurt imkanı da sunan Kızıltoprak Gençlik Evi'nde kalan üniversite öğrencileri gönüllü çalıştı. Öğrenciler, iftar yemeğinin almak için sırada bekleyemeyecek durumda olan mahalle sakinlerine servis yaptı.

Başkanvekili Cephaneci, burada yaptığı konuşmada Muratpaşa Belediyesi olarak her gün başka bir mahallede iftarı 'komşularım' diye seslendiği mahalle sakinleriyle yaptıklarını belirterek, “Tüm komşularımızla iftar soflarında bir araya geliyor, dostluklar kuruyoruz" dedi.

Konuşmasının ardından Mahalle Muhtarı Mustafa Yılmaz ise çalışmalarından dolayı Başkan Ümit Uysal'a ithafen Cephaneci'ye çiçek takdim etti.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!