Kızıltan takımından umutlu

Güncelleme Tarihi:

Kızıltan takımından umutlu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2017 17:44

Kızıltan takımından umutlu

Haberin Devamı

Tolunay DUMAN/TARSUS,(Mersin),(DHA)TFF 3.Lig 3. Grup takımlarından Tarsus İdmanyurdu 2017-2018 Futbol Sezonu çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. 10 gün süren 1. Etap Kampını  tamamlayan sarı lacivertliler 2. Etap Kamp için Nevşehir'in Avanos ilçesine gitti.
Tarsus İdmanyurdu Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, "Nevşehir'de 3 hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. 23.8 yaş ortalamasında genç bir takım kuruldu, iyi bir hazırlık dönemi ile birlikte arzu edilen başarı gelecektir. Birinci Etap Kampımızda iki mevkide eksikleri tespit ettik. Bu mevkiler için şu an 2 futbolcu izliyoruz, şartları oluşturduğumuzda 2 transfer daha yapmamız gerekiyor" dedi.
TAKIMDA , TARSUSLU 10 OYUNCU BULUNUYOR
Takımın genel iskeletini oluşturan gençlerin çoğunun Tarsuslu olduğunu ifade eden Kızıltan, şöyle devam etti "Ferhat, Cemal, Mert, Akın, Okan, Burak, Serkan, Ergün, Alper, Erhan hepsi Tarsus'un güzide alt yapılarından gelmiş, futbolcularımızdır. Dışarından gelen futbolcular ile Tarsuslu futbolcuları kaynaştırıp başarıyı hep birlikte yakalamak için çalışamalar yürüteceğiz."
DHA(AP)24.7.2017 FOTOGRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!