Kızıllı'ya spor sahası

Güncelleme Tarihi:

Kızıllıya spor sahası
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2016 11:08

Kızıllı'ya spor sahası

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, sözünü verdiği semt spor sahalarının birinin açılışını daha Kızıllı Mahallesi'nde gerçekleştirdi.

Kepez Belediyesi tarafından Kızıllı Mahallesi'ne kazandırılan semt spor sahalarının açılışı törenle yapıldı. Köyden mahalleye dönüşen Kızıllı'da özellikle çocuklar için yeni yaşam ve spor alanları kazandıran tesisin açılışına çok sayıda meclis üyesi, bürokrat, muhtar ve vatandaş katıldı. Semt spor sahasının açılışında konuşan Başkan Tütüncü, yeni tesisle Kepezli çocukları spor yapmaya teşvik etmeyi amaçladıklarını ve mahalleye sosyal bir yaşam alanı kazandırmak istediklerini söyledi.

Semt spor sahalarının sözünü verdiğini ve sona gelerek artık açılışını gerçekleştirdiklerini ifade eden Tütüncü, ilk olarak Ayanoğlu, Gazi, Fatih, Odabaşı ve Kızıllı mahallelerine kazandırdıkları tesislerin, ilerleyen yıllarda farklı mahallelere de inşa edileceğinin müjdesini verdi.

Kızıllı Mahallesi'ne kazandırılan semt spor sahası, gündüz saatlerinde mahallenin çocukları ve gençlerine ücretsiz hizmet verecek. Tesis, akşam saatlerinde işletme tarafından işletilecek. Bunun, mevcut tesisi ve milli serveti korumak açısından gerekli olduğunu ifade eden Tütüncü, tüm çocukların saat 17.00'ye kadar istedikleri gibi kullanabileceklerini söyleyerek hayırlı olmasını diledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!