Kızılırmak projesinin ekibi hazır

Güncelleme Tarihi:

Kızılırmak projesinin ekibi hazır
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2017 15:18

Kızılırmak projesinin ekibi hazır

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA)- SİVAS Belediyesi'nin DSİ ile birlikte hayata geçireceği Kızılırmak Projesinin çalışmalarını yapacak ekip oluşturuldu. 
Sivas Belediyesi'nin geçtiğimiz yıl proje çalışmalarını yaptığı Kızılırmak Projesi’nde yapım aşamasına gelindi. Sivas Belediyesi ve DSİ tarafından yapılacak olan Kızılırmak Projesi kapsamında DSİ Bölge Müdürü İsmail Kaya ile Proje yapımını üstlenen Temel Su Firmasının yetkilileri ile Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şükran Şahin ve öğrencilerinden oluşan heyet Belediye Başkanı Sami Aydın'ı makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Başkan Aydın, projeden beklentilerini anlatarak başta 19'uncu Bölge Müdürü İsmail Kaya olmak üzere projeyi üstlenen Temel Su Firmasına ve Peyzajıyla ilgilenecek olan Prof. Dr. Şükran Şahin’e teşekkür ederek, "Projenin en önemli kısmı ekip oluşturmak bizim de ekibimiz oluştu. Projemiz yüzde 70 tamamlandı diyebiliriz. Hepimiz bu projede şanslıyız. Biz bu proje için çalışmalarımızı ince eleyip sık dokuduk. Bizim için çok önemli bir çalışma. Oluşan ekip de çok önemli bir ekip. Projenin paydaşları kendi alanında uzman. Hep birlikte güzel bir çalışma yapacağımıza inanıyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!