Kızılhaç’a başkan oldu

Demsa Yönetim Kurulu Başkan Vekili Demet Sabancı Çetindoğan, Swiss Red Cross’a (Kızılhaç’a) onursal başkan seçildi.

Haberin Devamı

Din, dil, ırk, toplumsal sınıf veya politik görüş farkı gözetmeksizin insan hayatı ile sağlığını korumayı ve acılarını dindirmeyi amaçlayan Swiss Red Cross (Kızılhaç), yaptığı hizmetlerden dolayı DEMSA Yönetim Kurulu Başkan Vekili Demet Sabancı Çetindoğan’a onursal başkanlık unvanı verdi.
Çetindoğan, yarın İsviçre’de düzenlenecek Swiss Red Cross balosunda onursal başkan olarak bir konuşma yapacak, farklı ülkelerden gelen çok sayıda ünlü konuğa Türkiye’nin barış mesajını iletecek.
1000 kişinin davet edildiği etkinlikte Türkiye’nin tanıtımına yönelik hediyeler de dağıtacak olan Çetindoğan, yapılacak çekilişle bir çifti de Pera Palace Hotel, Jumeirah’da ağırlayacak. Dilek Hanif de baloda düzenleyeceği defileyle yeni koleksiyonunu tanıtacak.

GECE KUŞU

Haberin Devamı

Gezi etkisi

Tüm yurda yayılan Taksim Gezi Parkı eylemleri, Bodrum’daki yaz sezonu hazırlıklarını da etkiledi. Tatilciler gelmeyince işletmeciler sezonu açamadı. Türkbükü’nde hizmet veren Kuum, Divan, Maça Kızı gibi oteller müşterilerini beklemeye ediyor. İskele yapım çalışmaları ve hazırlıklar da tüm hızıyla devam sürüyor. Bodrum’da eğlencenin merkezi şimdilik, gece-gündüz rağbet gören Ship A Hoy.

Sess Bodrum’da

İstanbul gecelerinin en popüler eğlence adreslerinden Sess, yaz sezonu için Bodrum’a taşındı. Türkbükü’nde hizmet verecek olan Sess’in işletmecisi Nedim Binler, kız arkadaşı Eda Çalıkuşu ile son hazırlıkları tamamlarken, “Türkçe müzik eşliğinde eğlence Türkbükü’nde kaldığı yerden devam edecek” dedi.

Bodrum’da şube açtı

İstanbul’da popüler olan her yeme-içme ve eğlence mekânı, yaz gelince mutlaka Bodrum ya da Çeşme’de şube açar. Etiler’de hizmet veren et lokantası Nusr’et de bu yaz Yalıkavak Marina’da yerini aldı. İstanbul’daki adresinde iş dünyasının patronlarının buluşma noktası olan ve Bodrum’da da bu özelliğini sürdüren Nusr’et, açılışında FB Başkanı Aziz Yıldırım, Mehmet Ağar, İhsan Kalkavan, Mübariz Mansimov ve Prof. Dr. Osman Müftüoğlu’nu da ağırladı.

Türkbükü’nde Tango

Bodrum Marina’nın karşısındaki Tango Restoran’ın sahibi Kazım Ak da Türkbükü’ne şube açtı.

Yazarın Tüm Yazıları