Kızılderili Julia

Güncelleme Tarihi:

Kızılderili Julia
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2006 00:00

"The New World" filminde Kızılderili prenses Pocahontos’u canlandıran Q’orianka Kilcher, henüz 16 yaşında bir genç kız. Egzotik güzelliğiyle dikkat çeken Kilcher’a filmin yapımcıları "Kızılderili Julia Roberts" adını takmışlar.

16 yaşında, Colin Farrell gibi popüler bir oyuncuyla başrolü paylaşmak herkese nasip olmaz. Q’orianka Kilcher da ne kadar şanslı olduğunun farkında. "The New World" filminde Colin Farrell’ın canlandırdığı İngiliz kaptanın kalbini çalan Kızılderili prenses Pocahontos’u oynayan Kilcher, bu rolün hayatında çok önemli bir yeri olduğunu söylüyor.

Perulu-İsviçreli bir anne-babanın kızı olan Q’orianka Kilcher, bu filmdeki rolüyle eleştirmenlerden tam not aldı.

Almanya’da dünyaya gelen ve Hawaii’de büyüyen Q’orianka Kilcher, çocukluğunda şarkıcı olmayı hayal ediyormuş. Ailesiyle Los Angeles’a taşındığı zaman da şarkıcılık hevesinden vazgeçmemiş ve bir süre sokaklarda turistlere şarkı söylemiş.

3000 GENÇ KIZ ARASINDAN SEÇİLDİ

Star Search yarışmasıyla ilk kez ekrana çıkan Kilcher, daha sonra "How the Grinch Stole Christmas" adlı filmde küçük bir rolde yer almış. "The New World" filmi ise onun ilk büyük tecrübesi. 3000 aday arasından seçilen Kilcher’a yapımcılar "Kızılderili Julia Roberts" adını takmışlar.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!