Kızılcahamam'ın saklı bahçesi

Güncelleme Tarihi:

Kızılcahamamın saklı bahçesi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2017 09:46

Kızılcahamam'ın saklı bahçesi

Haberin Devamı

Nurullah TOSUN/KIZILCAHAMAM(Ankara), (DHA)- Nurullah TOSUN/KIZILCAHAMAM(Ankara), (DHA)- ANKARA'nın oksijen deposu Kızılcahamam'ın görkemli doğal güzellikleri insanları kendisine çekmeye devam ediyor. Hafta sonları Soğuksu Milli Parkı'nda binlerce Ankaralı'nın akın ettiği ilçedeki birbirinden güzel ve bilinmeyen bir çok doğa harikas, başkentlileri bekliyor.
Şehir yaşamı ve yoğun iş temposu, insanları dingin ve huzurlu zaman geçirebilecekleri yerlerin arayışı içine sokuyor. Stresten kurtulmak ve doğa ile baş başa kalmak isteyenler için Kızılcahamam ormanları eşsiz doğa güzelliği sunuyor. Bu görkemli güzellik, yürüyüş yapmaya elverişli parkurları ile doğa severleri bekliyor. Bu güzelliklerden biri de Şahinler Göleti ve mesire alanı. Kızılcahamam'a 30 kilometre uzaklıkta D-750 karayolunun hemen yanı başında Akyarma bölgesi Meşeler Yaylası'nın karşısında bulunan bu doğa harikası Karaçam ormanları, mesire yerleri ve muhteşem manzarası keşfedilmeyi bekliyor.
Özel sektörün işlettiği ve bir bekçinin beklediği belirtilen, ancak bir gelişme olmadığı gözlenen Şahinler Göleti'nde olta balıkçılığı yapılabileceği belirtildi.
FOTOĞRAFL

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!