Kızılcahamam'ın karlı Bal Ormanları'nda doğa yürüyüşü

Güncelleme Tarihi:

Kızılcahamamın karlı Bal Ormanlarında doğa yürüyüşü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2017 10:30

Kızılcahamam'ın karlı Bal Ormanları'nda doğa yürüyüşü

Haberin Devamı

Hüseyin ÖZBALI/KIZILCAHAMAM(Ankara), (DHA)- HAFTA sonu tatillerini dağlarda geçiren 'Yol Arkadaşım Grubu', Ankara'ya yaklaşık 120 kilometre mesafede bulunan Kızılcahamam ilçesi sınırlarında bulunan ve diz boyu karla kaplı 'Bal Ormanları' içinde doğa yürüyüşü yaptılar. 12 kilometrelik parkur boyunca karın doğayla bütünleşen güzelliklerini izleyen grup, sık sık fotoğraf çekmeyi de ihmal etmediler.

Hafta sonlarını Ankara'nın yakınlarında bulunan ilçelerde geçiren doğa yürüyüşü sevenlerin geçtiğimiz hafta sonu rotası, Çankırı-Çerkeş yolu üzerinde bulunan Kızılcahamam'ın Bal Ormanları oldu. Diz boyu donmuş karlar üzerinde yürüyen Yol Arkadaşım Grubu, Bal Ormanları içerisinde 12 kilometre yürüyüş yaptılar. Aytekin Gültekin ve Zekeriya Korona liderliğinde yürüyen 60 kişilik grup, karla bütünleşen doğanın eşsiz güzellikleri arasında parkurlarını tamamladılar.

Grup liderleri Gültekin ve Korona yaptıkları açıklamada, "Her hafta sonu Ankara'nın eşsiz güzelliklerine sahip bölgelerinde grup arkadaşlarımızla yürüyoruz. Bu hafta sonu yeni rotamız olan Kızılcahamam sınırları içerisinde bulunan Bal Ormanları'nda yürüdük. Ekip arkadaşlarımızla zorlanmadan parkurumuzu tamamladık. Yürümeyi sevenler, karın doğa ile bütünleşen güzelliklerini yaşarken, sıkça fotoğraf çekerek bu eşsiz güzellikleri ölümsüzleştirmeyi de ihmal etmediler. Son yıllarda bu bölgelere pek kar yağmazdı. Bu yıl diz boyunu geçen kar kalınlığı sevindirici. Barajlarımız bu yıl susuz kalmayacak" dediler.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!