Kızılcahamam'da Çocuk Şenliği

Güncelleme Tarihi:

Kızılcahamamda Çocuk Şenliği
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2017 14:00

Kızılcahamam'da Çocuk Şenliği

Haberin Devamı

Nurullah TOSUN/KIZILCAHAMAM(Ankara), (DHA)- KIZILCAHAMAM Belediyesi ile Kızılcahamam Cumhuriyet ilkokulu Okul Aile Birliği tarafından ortaklaşa düzenlenen 23 Nisan Çocuk Şenliği açılış töreni renkli görüntülere sahne oldu.
15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda başlayan 23 Nisan Çocuk Şenliği programına, Kaymakam Mehmet Yıldız, Belediye Başkanı Muhittin Güney, İlçe Milli Eğitim Müdürü Veli Karakuş, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve kardeş şehir Mamuşa Anadolu İlkokulu öğretmen ve öğrencileri katıldı. Çocuk Şenliği programında açılış konuşmasını okul müdürü Ertuğrul İpek yaparak her zaman olduğu gibi bugün de etkinliğe desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Muhittin Güney'e teşekkür etti. 
Belediye Başkanı Muhittin Güney ise konuşmasında, çocukların bu tür etkinliklerle moral ve motivasyon olması açısından önemli olduğunu vurguladı, "İlçemize misafir olarak gelen kardeş şehir  Mamuşa Anadolu İlkokulu öğretmen ve öğrencilerine de hoş geldiniz diyor, çocuklarımızın gün boyunca eğlenmelerini diliyorum" dedi.
Program, misafir olarak katılan Kosova Mamuşa kardeş şehir Anadolu İlkokulu öğrencilerinin yöresel oyunları ile başlayarak çeşitli etkinliklerle devam etti.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!