Kızılcahamam Belediyesi’nden ‘Kızılcahamam Okuyor’ kampanyası

Güncelleme Tarihi:

Kızılcahamam Belediyesi’nden ‘Kızılcahamam Okuyor’ kampanyası
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2018 10:25

Kızılcahamam Belediyesi’nden ‘Kızılcahamam Okuyor’ kampanyası

Haberin Devamı

Nurullah TOSUN/KIZILCAHAMAM (Ankara), (DHA)- KIZILCAHAMAM Belediyesi, Kaymakamlık ve ilçe milli eğitim müdürlüğünün ortak çalışmalarıyla, kitap okuma kampanyası başlattı.
Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, İlçe Milli Eğitim Müdürü Veli Karakuş ve Şube Müdürü Hayrettin Yılmaz’ın katılımı ile ilçede Perihan Erdoğan İlkokulu ve Perihan Erdoğan Ortaokulunda öğrencilere kitap dağıtıldı.
En güzel hediyenin kitap olduğunu ifade eden Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, “Bilgi çağında gençlerimiz ellerinde bilgisayar, cep telefonları tabletlerle teknolojinin artı ve eksileri ile mücadele ederken onları kitap okumaya teşvik etmek, sosyal hayatın içine katmak amacıyla kitap okuma kampanyası düzenliyoruz. Eğitime yapılan her türlü katkıda şahsım ve belediyemiz olarak katkıda bulunmaya hazırız” dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Veli Karakuş da, kitap okuma kültürünün öğrenci ve velilerimiz arasında yaygınlaştırılmasının önemine değinerek, kitapları ücretsiz olarak öğrencilere hediye eden, her zaman eğitime destek olan Başkan Güney’e teşekkür etti.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!