Kızılayın 'Kahraman' kan bağışçıları

Güncelleme Tarihi:

Kızılayın Kahraman kan bağışçıları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2018 15:09

Kızılayın 'Kahraman' kan bağışçıları

Haberin Devamı

ADANA,(DHA) - ADANA Valiliği ve Türk Kızılayı Adana Şubesi’nin "Kahraman Olmak Kanımızda Var" sloganıyla bir süre önce başlattığı kan bağışı kampanyasına, toplumun tüm kesiminleri destek vermeye devam ediyor.
AK Parti Seyhan 7. Bölge Mahalle Teşkilatı yöneticileri, Kızılay’ın yaz aylarında vatandaşların tatil beldelerine gitmesiyle düşen kan stoklarını ihtiyaca cevap verebilecek düzeyde tutmayı amaçlayan çalışmalarına katkıda bulundu. Teşkilat yöneticileri, Kızılay’a kan bağışı yaptı. AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Akan, kan bağışının önemine değinerek, “Türk Kızılayı, çok önemli ulusal ve uluslararası insani yardım çalışmaları yapıyor. Bu çalışmaları takdirle takip ediyoruz. Milletimizin manevi değerlerini yaşatan önemli bir hareket. Bu vesile ile Kızılay'ın 150’nci yılını kutluyorum" dedi.
KAN STOKLARI YAZ AYLARINDA DÜŞÜYOR
Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, yaz aylarında kan stoklarının düştüğüne dikkati çekerek, “Vatandaşların, yaz döneminde tatil beldelerine gitmesiyle düşen kan stoklarını, ihtiyaca cevap verebilecek düzeyde tutmayı amaçlıyoruz. Bu çalışma, hastanelerin ve hastaların kan sıkıntısı yaşaması bakımından çok önemli” dedi. Saygılı, yapılan her kan bağışının 3 hayat kurtardığını vurgulayarak, “Kan bağışında bulunan her vatandaşımız adına doğaya bir fidan dikiyoruz. Kahraman olmak hepimizin kanında var. Adanalıları, kampanyaya katkıda bulunmaya davet ediyorum” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!