Kızılay Eskişehir Şubesi’nden Ahmet Taşçı Dağcılık Milli Takımı’na Seçildi

Güncelleme Tarihi:

Kızılay Eskişehir Şubesi’nden Ahmet Taşçı Dağcılık Milli Takımı’na Seçildi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2015 16:03

TÜRK KIZILAYI ESKİŞEHİR ŞUBESİ AFET OPERASYON BİRİMİ, OPERASYON SORUMLUSU AHMET TAŞÇI; 36 BİN LİSANSLI DAĞCI ARASINDAN 11 KİŞİLİK MİLLİ TAKIMA SEÇİLDİ.

Türk Kızılayı Eskişehir Şubesi Afet Operasyon Birimi Operasyon Sorumlusu Ahmet Taşçı, 36 bin lisanslı dağcı arasından 11 kişilik Milli Takıma seçildi.
Ahmet Taşçı; 4-12 Temmuz tarihleri arasında, 5 bin 47 metre yüksekliğindeki Gürcistan’daki Kazbeg Dağı’na yapılacak aklimatizasyon (yüksekliğe uyum) tırmanışa ve 19 Temmuz - 10 Ağustos tarihleri arasındaki Kızgızistan’ın 7 bin 134 metre yüksekliğindeki Peak Lenin Dağı tırmanışına katılacak.
Milli Takım ekibinde yer alan Taşçı, “Ailem dediğim Kızılay Eskişehir Şubesinin manevi desteği benim için çok önemli, o ailenin bir ferdi ve hizmetkârı olmaktan her zaman gurur duydum” dedi.
Kızılay Şube Başkanı Yüksel Girgin ise, “Afet Operasyon Biriminin her gönüllüsünün Kızılay heyecanı ile atan kalbindeki cesareti, özgüveni, gücü, enerjisi ve hedefleri bizim için çok önemli . Bu doğrultuda Kızılaycı Afet Operasyon Birimi Gönüllümüz Ahmet Taşçı ve Eskişehir Dorlion Arama Kurtarma Derneğinden Hüseyin Dönmezoğlu’na başarılar diliyorum” diye belirtti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!