Kızılay’da ne varsa Ayaş’ta da o olacak

Güncelleme Tarihi:

Kızılay’da ne varsa Ayaş’ta da o olacak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2011 00:00

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Ayaş Yağmurdede köyünde vatandaşlarla iftarda bir araya geldi. Yüksel; “Kızılay’da ne varsa Haymana’nın, Ayaş’ın köylerinde de olacaktır” dedi.

VALİ Alaaddin Yüksel, Ayaş’ta Yağmurdede köyü meydanında köylülerin de bulunduğu iftar yemeğine katıldı. İftar sofrasında eşiyle birlikte katılan Vali Yüksel’in yanı sıra Ankara İl Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya ve eşi Bahar Çatalkaya, İl Jandarma Alay Komutanı Yarbay Feridun Yürekli, Ayaş Kaymakamı Said Özkılınç, Ayaş Belediye Başkan Vekili Erbay Öztürk ile diğer yetkililer de katıldı.

Köylülerle birlikte orucunu açan Vali Yüksel, böyle güzel bir ortamda bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Yemeğin ardından bir konuşma yapan Yüksel toplum kalkınması dendiğinde hedef alanlarının tepelerin arkasında yaşayan insanlar olduğunu ifade ederek “Medeni nimetlerin, çağdaş ihtiyaçların tepelerin arkasına götürülmesi bizim amacımız ve hedefimiz olmuştur” dedi.

Kırsal alanda yaşayan köylülerin her zaman kendisinin yakınında ve ilgi alanında olduğunu kaydeden Yüksel, cumhuriyetin ilanından itibaren kırsal alana önemli hizmetler yapıldığını, Ankara’da son 10 yılda 576 köyde altyapı geliştirilmesinde ve kırsal alanın kalkındırılmasında İl Özel İdaresinin hizmetlerinin götürüldüğünü bildirdi. Ankara’nın Kızılay Meydanı’nda olan her türlü hizmetin kentin tüm köylerinde olması için yoğun çaba gösterdiklerini belirten Vali Yüksel, yapılan tüm hizmetlerin tepelerin arkasında yaşayan herkese götürüleceğini bildirdi. Bürokratik kültürle hiçbir işimiz olmayacak diye konuşan Yüksel Kamu Kurum ve Kuruluşlarının vatandaşlara her zaman açık olacağını ifade etti. Köylülerin yakın ilgi gösterdiği Vali Yüksel’e köy sakini yaşlı bir kadın İstiklal şiiri okudu. Vali Yüksel’e ayrıca bölgeye özgü Höşmerim tatlısı ikram edildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!