Kız ve erkek basketbol takımı çeyrek finalde

Güncelleme Tarihi:

Kız ve erkek basketbol takımı çeyrek finalde
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2017 13:48

Kız ve erkek basketbol takımı çeyrek finalde

Haberin Devamı

OSMANİYE, (DHA) - ANADOLU Yıldızları Ligi (ANALİG) Basketbol Bölge Şampiyonası'na katılan Osmaniye kız ve erkek takımları, çeyrek finale yükseldi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, ANALİG Basketbol Bölge Şampiyonası grup müsabakalarının Antalya’da yapıldığını belirtti. Oynanan karşılaşmalar sonucunda Osmaniye kız ve erkek basketbol takımlarının, çeyrek finale yükselme başarısı gösterdiğini bildiren Demir, "Sporcularımızı ve antrenörlerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.
Demir, tesisleşmede yapılan yatırımların karşılığını almaya başladıklarını da ifade ederek, "İlimizde tesisleşme konusunda önemli yatırımlar yaptık ve yapamaya devam ediyoruz. Tesisleşme arttıkça başarıda beraberinde geliyor. İlimizin gençleri spora yatkın Yeter ki kendilerine inansınlar disiplinli çalışma ardından mutlaka başarı sporcularımızın peşinden gelecektir" diye konuştu. ANALİG Basketbol Bölge Şampiyonası çeyrek final müsabakaları 09-11 Mart 2018 tarihleri arasında Karaman’da gerçekleşecek.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!