Kız kardeşler televizyoncu oldu

Zoltan-Yücel Boronkay çiftinin kızları Sibel ve Selin, bir televizyon programı hazırlamak için kolları sıvadı...

Haberin Devamı

Kardeşlerin hem yapımcılığını hem de sunuculuğunu üstlendiği “Pembe Vites” adlı otomobil programı, önümüzdeki hafta Show Max’te ekrana gelmeye başlayacak. Küçük kızları Simla’yı geçtiğimiz aylarda evlendiren Zoltan-Yücel Boronkay çiftinin otomotivci olduğunu, ıngiliz otomobil üreticisi Rover’ın Türkiye temsilciliğini üstlendiklerini de belirteyim.

Sinema çıkışı

Spiker Defne Samyeli ile olan boşanma davaları gündemi meşgul eden mimar Eren Talu, kızlarıyla birlikte sık sık Kanyon’a geliyor. Soğuk havanın İstanbul’u esir aldığı cumartesi günü küçük kızı Derin ile görüntülenen Talu, kızıyla keyifli bir gün geçirdiğini söyledi. Baba-kız, sinema çıkışı objektiflere takıldı.

Penso’dan parti

Levent Penso’nun kızı Verda Penso, Astoria Alışveriş Merkezi’nde bulunan kafeleri Clementine’de geçtiğimiz gece özel bir parti düzenledi. Verda Hanım’a bu daveti organize etmesinde en büyük yardım ise kardeşi Serim Penso’dan geldi. ıki kardeş, gece boyunca konuklarıyla yakından ilgilendi. Elinden fotoğraf makinesini düşürmeyen Verda Penso, bol bol fotoğraf çekti. 80’li yılların hit olmuş yabancı parçalarının çalındığı geceye katılanlar arasında eski manken Allegra Levi de vardı.

Tiyatro aşkı

Haberin Devamı

Güler Yiğit’in sanat aşkı kar, fırtına dinlemiyor! Yiğit, geçtiğimiz gece Haldun Dormen’in sahneye koyduğu “Pazar Günkü Cinayet” adlı oyunun Nişantaşı Hadi Çaman Tiyatrosu’nda yapılan galasına katıldı. Tiyatroya ve güzel sanatlara olan sevgisinin bitmeyeceğini söyleyen Güler Hanım, “Buna hiçbir şey engel olamaz” dedi.

Doğum yakın

Kerem Özçapkın ile evlendikten sonra mankenliğe veda eden Pınar Tezcan, önceki gün ıstinye Park’taydı. Dokuz aylık hamile olan Tezcan, podyumlardan arkadaşı Nilgün Han’la Günaydın Restoran’da buluşup, yemek yedi. Bebeğini kucağına almak için gün sayan Pınar Hanım, “Doğum bu hafta içinde gerçekleşebilir” dedi.

Yeni tanıştık

Yataş’ın sahibi Nuri Öztaşkın ile Harika Güral’ın flört ettiklerini yazmıştım. Cumartesi günü çıkan bu yazım üzerine Harika Hanım aradı. Bir aydır New York’taki erkek kardeşinin yanında olduğunu söyleyen Güral, Nuri Bey’le kısa süre önce bir arkadaş davetinde tanıştıklarını söyledi ve “Flört etmiyoruz, sadece arkadaşız” dedi. Öztaşkın cephesinden ise konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi...

Yalıda Harem

Haberin Devamı

Türk Kalp Vakfı, ıstanbul’un 2010 Avrupa Kültür Başkenti olması nedeniyle, önceki gün Sait Halim Paşa Yalısı’nda bir davet verdi. Ankara Devlet Opera ve Balesi sanatçılarının “Harem” adlı bale gösterisini sahnelediği davetin sponsorluğunu ise Ali Ağaoğlu üstlendi. Vakıf başkanı Çetin Yıldırımakın’ın, vakfa desteklerinden dolayı Türkan Sabancı’ya teşekkür plaketi verdiği gecede ayrıca açıkartırma ile bir yüzük satıldı. 42 bin TL’ye satılan yüzüğü kimin aldığı açıklanmadı.

Yeni albümünü tanıttı

DJ Salih Saka’nın dokuzuncu derleme albümü “Gourmet De La Musique”, geçtiğimiz gece Bebek’teki Lucca’da tanıtıldı. Naz Elmas ve Simla Köksal gibi ünlü simaların da katıldığı albüm tanıtımına, mekânın executive şefi Willy Moya’nın hazırladığı tapaslar ‘lezzet’ kattı.

Haberin Devamı

Yarıyıl Sanat Okulu açıldı
ıstanbul Modern, sanatı keşfetmek, paylaşmak ve üretmek isteyen çocukları “Yarıyıl Sanat Okulu”nda buluşturuyor. Etkinlik için müzenin eğitim atölyesi oyun alanına, sergi salonları ise laboratuvara dönüştürüldü. Resim ve heykel çalışmalarını içeren ıstanbul Modern Yarıyıl Sanat Okulu’nda, 7-9 ve 10-12 yaş grubuna yönelik olarak hafta içi her gün gerçekleştirilecek iki farklı atölye etkinliği var.

Almanya’yı sallıyor

Genç işadamı Caner Zehir’in de ortağı olduğu Frankfurt’taki Bonjuke Event adlı şirket, imza attığı başarılı organizasyonlar ile adından söz ettiriyor. Zehir, “Bonjuke Event’in iki DJ’i Hakan ve Le Allen, Almanya’nın en çok aranan DJ’leri arasına girdi” diye konuştu.

New York-ıstanbul hattı

Haberin Devamı

Didem Uzel, sevgilisi Selim Sarı için geçtiğimiz aylarda New York’a yerleşmişti. Aşkı uğruna Amerika’ya giden Didem Hanım, geçtiğimiz gün sevgilisiyle birlikte ıstanbul’a geldi. Özlediği arkadaşlarını ziyaret eden Uzel, Manhattan’daki dairelerinin dekorasyon işlerini nihayet tamamladıklarını söyledi.

Kar keyfi

Yoğun kar yağışının olduğu cumartesi günü Bebek’te avukat Okan Fenercioğlu ve eşi Nuray Hanım’a rastladım. Her yerin bembeyaz olduğunu görünce sokağa çıkan çift, karın keyfini minik köpekleriyle birlikte çıkardı...

80’ler partisi

Bebek Kitchenette’de düzenlenen 80’liler Partileri gelecek ay hız kazanacak. Evrim Akar ve Derya Türker’in organize ettiği perşembe partileri şubat ayından itibaren hafta için her gün gerçekleştirilecek.

Yazarın Tüm Yazıları